«Περιφερειακή Σύνθεση» θέλει ο Χριστόδουλος Τοψίδης για την ΠΑΜ-Θ – Παρουσία αντιπεριφερειαρχών Δράμας–Καβάλας η επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητάς του στην Κομοτηνή

 «Περιφερειακή Σύνθεση» θέλει ο Χριστόδουλος Τοψίδης για την ΠΑΜ-Θ – Παρουσία αντιπεριφερειαρχών Δράμας–Καβάλας  η επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητάς του στην Κομοτηνή

Μια νέα πρόταση ανάπτυξης για την Περιφέρεια ΑΜΘ, κατέθεσε το πρωί της Κυριακής 18 Νοεμβρίου στην Κομοτηνή, ο κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, παρουσιάζοντας τον συνδυασμό του «Περιφερειακή Σύνθεση».

Η παρουσίαση έγινε στον κατάμεστο δεύτερο όροφο της Λέσχης Κομοτηναίων, όπου το παρών έδωσαν πολλοί φίλοι, σύμμαχοι και μελλοντικοί υποψήφιοι σύμβουλοι, στηρίζοντας την προσπάθεια που ξεκινά.

Παρόντες ήταν και οι δύο Αντιπεριφερειάρχες Δράμας και Καβάλας, κ. Αργύρης Πατακάκης και κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος, καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μιχάλης Αμοιρίδης, Κωνσταντίνος Εξακουστός, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, Χατζηγκενέ Ιρφάν, Σταύρος Καβαρατζής κ.ά.

Επίσης το παρών έδωσε ο Αντιπρύτανης του ΔΠΘ κ. Ραφαήλ Σανδαλτζόπουλος, αλλά και αυτοδιοικητικοί όπως η κ. Φελίνα Καζάκου, ο κ. Μανώλης Ταπατζάς, ο κ. Θέμης Τζενετίδης, καθώς και επιμελητηριακοί και παράγοντες της αγοράς, όπως ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης κ. Νίκος Αγγελίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Στέλιος Μωραΐτης, ο κ. Νίκος Ευκαρπίδης, ο κ. Γιάννης Κιλτσίκης, ο κ. Αργύρης Αργυρόπουλος, ο κ. Ανέστης Βαφειάδης, αλλά και επιχειρηματίες, όπως ο ιδρυτής της «Εβροφάρμα» κ. Θανάσης Παπαζηλάκης, ο πρώην Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου και ιδρυτής της Dasteri κ. Νικόλαος Δαστερίδης.

Τέλος το παρών έδωσαν και ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης κ. Γιώργος Κυμπαρίδης, ο πρώην Δήμαρχος Αιγείρου κ. Βαγγέλης Λίτσος, και άλλοι.

Όραμα και «καρφιά» προς την σημερινή διοίκηση της ΑΜΘ

Ο κ. Τοψίδης μιλώντας στους παρευρισκόμενους τόνισε πως θέλει ένα ανεξάρτητο συνδυασμό, πάνω από πολιτικά κόμματα και έξω από προσωπικές στρατηγικές και μεθοδευμένες πολιτικές φιλοδοξίες, με μια πρόταση που έρχεται να συνθέσει ανθρώπους, ιδέες, προτάσεις, απόψεις, δυνάμεις από κάθε γωνιά της περιφέρειας που θα κερδίσει την επιστοσύνη των πολιτών και θα παράξει έργο για την Περιφέρεια.

Σημείωσε πως ο συνδυασμός αποτελείται από όσους πέτυχαν στην προηγούμενη διοίκηση, και όσους νέους έχουν την διάθεση να παρουσιάσουν και τελικά να διαμορφώσουν την νέα πορεία της Περιφέρειας.

Εξήγησε δε πως κατέρχεται στον πολιτικό στίβο γιατί δεν τον εκφράζει η σημερινή κατάσταση, και δεν συμβιβάζεται μαζί της, γιατί η Περιφέρεια είναι το κέντρο που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, να μετατρέψει την απογοήτευση σε ενθουσιασμό, να “δώσει” κέφι και να βελτιώσει τη ζωή όλων των κατοίκων της.

«Η Περιφέρειά μας πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει πορεία, δεν αλλάζει με κομματικές εμμονές και χρίσματα, η αλλαγή χρειάζεται πάθος και διάθεση για δουλειά», τόνισε, με ανθρώπους που δεν φοβούνται να δουλέψουν, αλλά έχουν μάθει στη ζωή τους να παλεύουν, που δεν θα κρύβονται, δεν θα διχάζουν αλλά θα πετύχουν αναπτυξιακό έργο και χειροπιαστά αποτελέσματα.

Αργύρης Πατακάκης
«Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ θα βρει τον βηματισμό της με τον Χριστόδουλο Τοψίδη»

Για ένα πολιτικό άντρα με πολιτικό ανάστημα και πολιτική ανδρεία, που μπορεί να διαχειριστεί τις τύχες αυτού του τόπου με αξιώσεις και όχι με ευχολόγια, μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης, τονίζοντας πως, μέσα σε λίγο διάστημα, επτά στελέχη πρώτης γραμμής πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του Χριστόδουλου Τοψίδη στη Δράμα.

Εξέφρασε δε την πεποίθηση πως ένας άνθρωπος που ξέρει να δημιουργεί αξίες και πλούτο μπορεί να βοηθήσει την Περιφέρεια ΑΜΘ, που είναι η τελευταία Περιφέρεια στην Ευρώπη, να ξαναβρεί τον βηματισμό της και να ανέβει ψηλά εκεί που τις αξίζει.

«Αυτόν τον αγώνα μπορούμε και πρέπει να τον κερδίσουμε. Εχουμε χρέος στις επόμενες γενιές» κατέληξε.

Θεόδωρος Μαρκόπουλος
«Η Περιφέρεια ΑΜΘ γυρίζει σελίδα χωρίς ιεραρχίες»

«Σήμερα η Περιφέρεια ΑΜΘ γυρίζει σελίδα, και γυρίζει σελίδα με την βοήθεια της ψήφου και της ορθής επιλογής των πολιτών» σημείωσε στον σύντομο χαιρετισμό του και ο κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας. «Χωρίς ιεραρχίες αλλά με μία συνειδητή προσπάθεια που θα φέρει αποτελέσματα, τα οποία θα δικαιώσουν όλους όσους θα στρατευτούν σε αυτή» κατέληξε ο ίδιος.

Πηγή : www.paratiritis-news.g

Διαβάστε επίσης