• 23 Μαΐου 2024,

Περιμένοντας τον ΕΝΦΙΑ

 Περιμένοντας τον ΕΝΦΙΑ

Καταπέλτης το κατηγοροτήριο σε βάρος του 77χρονου οδηγού του ταχύπλοου που σκόρπισε τον θάνατο πριν απο μερικές ημέρες στην θαλάσσια περιοχή της Αίγινας αλλά μετα την απολογία του ελεύθερος.

Αυτό είναι που λέμε : “’Αγαλμα τα περιστέρια”.

Σύμφωνα λοιπόν με το κατηγορητήριο ο 77χρονος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και σα να μην έφτανε αυτό έκανε και ελιγμούς , τα λεγόμενα σαμαγιαλίκια !

Αν και 77χρονος λοιπόν οδηγούσε σαν 17χρόνος.

Η σύγκρουση ήταν΄τόσο σφοδρή που προκάλεσε την βύθιση του τουριστικού σκάφους που κουβαλούσε 24 ψυχές.

Ο καπετάνιος του ταχύπλοου απο την άλλη ρίχνει όλες τις ευθύνες στον καπετάνιο του τουριστικού που θα έπρεπε σύμφωνα με την γνώμη του να κάνει τους απαραίτητους ελιγμούς για να τον αποφύγει αφού τον είχε απο τα αριστερά του.

Το θέμα είναι ότι ο 77χρονος σήμερα είναι ελεύθερος 4 απο τους 24 επιβάτες του τουριστικού στο χώμα , μία Ουκρανή τουρίστρια χωρίς πόδι και υπόλοιποι επιβάτες κοιμούνται και βλέπουν στον ύπνο τους σωσίβια και σωστικές λέμβους.

Ο καμικάζι που σκόρπισε τον θάνατο σε γαμήλια δεξίωση σε πόλη της Τουρκίας κοντά στα σύνορα με την Συρία ήταν 14 ετών !!!

Για να καταλάβετε απο ποιά ηλικία ετοιμάζουν τους καμικάζι αυτοκτονίας οι τζιχαντιστές ποτίζοντας τους μίσος και έχθρα !

Σύμφωνα με την νέα επικυροποιημένη πρόβλεψη της ΕΜΥ ο καιρός της εβδομάδας θα παρουσιάσει μια αστάθεια μέχρι και την Πέμπτη με βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι αλλά απο την Παρασκευή η θεμροκρασία σκαρφαλώνει και πάλι στους 34 βαθμούς και όπως όλα δείχουν πάμε για ένα Σαββατοκύριακο άκρως καλοκαιρινό.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου φαίνεται οτι ο καιρός θα είναι άκρως καλοκαιρινός και φαίνεται οτι η επιστροφή των τελευταίων εκδρομέων θα γίνει με πολύ καλές καιρικές συνθήκες.

Στο Ρίο προχθές το βράδυ έκλασε η νύφη και σχόλασε ο γάμος που άφησε πίσω του 5 μετάλλια για την ελληνική αποστολή εκ των οποίων τα 3 χρυσά αν δεν κάνω λάθος.

Πολύ καλή συγκομιδή σε μια εποχή πολύ γκρίζα για την Ελλάδα και στον τομέα του αθλητισμού.

Θέλω να σας θυμίσω οτι το 2020 η φλόγα θα ανάψει στο Τόκυο.

Ταβέρνα για ταβέρνα δεν άφησε το ζεύγος Ματέο – Μενεγάκη στην Σάμο όπου βρέθηκαν για το τριήμερο του 15Αύγουστου.

Απο αστακομακαρονάδα σε γαριδομακαρονάδα και για απεριτίφ φαγκρί στα κάρβουνα.

Διότι αγαπητοί μου αναγνώστες για ορισμένους ανθρώπους η ζωή είναι διακοπές διαρκείας.

Μετά τον κόμβο στην διασταύρωση της Βενιζέλου με Δαγκλή ετοιμαστείτε για έναν μεγαλύτερο στο Φάληρο που θα είναι κυκλικός και θα αποτελέσει το τελευταίο μέρος της ανάπλασης του δρόμου της Βενιζέλου κυρίως.

Το μόνο πρόβλημα που και αυτό να είστε σίγουροι οτι θα ξεπεραστεί πολύ γρήγορα είναι οτι οι Καβαλιώτες οδηγοί δεν έχουμε εμπειρία απο τέτοιου είδους κόμβους αφού σε όλες τις διασταυρώσεις το πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι φωτεινοί σηματοδότες.

Μετά το Περιγιάλι το συνεργείο αποψίλωσης και καθαρισμού του Δήμου Καβάλας  πέφτει στο Παληό και μέσα σε μια εβδομάδα θα πρέπει να το κουρέψει και να το καθαρίσει και ας έχει ο μήνας σήμερα 23/8.

Κάλιο αργά παρά ποτέ !

Πάντως όταν κουρεύονται τα χόρτα έρχονται στην επιφάνεια ένα σωρό σκουπίδια που πετάνε οι οδηγοί των διερχομένων αυτοκινήτων και μας θυμίζουν πόσο πίσω είμαστε ως λαός .

Χωρίς παιδεία , ευαισθησίες και κανόνες.

Κάνουμε οτι γουστάρουμε προκειμένου να μην χάσουμε την ευκολία και την βόλεψη μας.

Και άλλος έφηβος καμικάζι συνελήφθη , αυτή την φορά πριν προλάβει να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζοσμένος στο ΙΡΑΚ και φαίνεται οτι πλέον είμαστε αντιμέτωποι με μια νέα σχολή καμικάζι η εκπαίδευση των οποίων θα πρέπει να ξεινάει απο βρεφικη ηλικία.

Για να είναι έτοιμοι στα 12 και 14 χρόνια τους καταλαβαίνετε οτι η εκπαίδευση έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια νωρίτερα.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης