• 16 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Βασίλης Κελεμένης στους 93,7: « Πρωταθλητισμός χωρίς κόσμο, δε γίνεται»

 Βασίλης Κελεμένης στους 93,7: « Πρωταθλητισμός χωρίς κόσμο, δε γίνεται»

Χθες το μεσημέρι μίλησε στους 93,7, το μέλος της διοικούσας επιτροπής, Βασίλης Κελεμένης. Αναφέρθηκε στο γηπεδικό πρόβλημα και ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου, τόσο στα διαρκείας, όσο και στους αγώνες της ομάδας.

Παραθέτουμε τα κυριότερα αποσπάσματα από τη συνέντευξη.

*Για το γηπεδικό πρόβλημα του ΑΟΚ: « Η ομάδα δεν έχει δικό της γήπεδο. Μαζί με το Δήμο προσπαθούμε να κρατάμε το γήπεδο, σε μια καλή κατάσταση. Αυτό φέτος δεν είναι εφικτό. Το γήπεδο θέλει πολλά χρήματα, για να γίνει, όπως πρέπει. Προσπαθούμε μπαλώματα και μεσοβέζικες λύσεις. Ότι περνάει από το χέρι μας, θα το κάνουμε, για να είναι το γήπεδο σε καλή κατάσταση, προκειμένου να βοηθηθεί η ομάδα.

Δε θα είναι έτοιμο το γήπεδο 100%, με την έναρξη. Θα είναι γύρω στο 60% με 70%, για να μπορεί να βγάλει η ομάδα ένα ποιοτικό ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε και γνώστες  των πραγμάτων αλλά και δεν είμαστε αυτοί που θα μπορέσουμε να κάνουμε την ολοκληρωτική αλλαγή του χλοοτάπητα.  Αυτή τη στιγμή… δεν είναι γήπεδο»

Για τη βοήθεια του κόσμου: « Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου. Η ομάδα είναι της Καβάλας, της πόλης. Δεν είναι κανενός. Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Θέλουμε ο ΑΟΚ να γίνει ένα αποκούμπι χαράς κάθε Κυριακή.

Να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να χαιρόμαστε. Να περιμένουμε την Κυριακή. Πιστεύω ότι αυτό θα έρθει με τα καλά αποτελέσματα».

*Για την ανταπόκριση στα εισιτήρια διαρκείας: « Ανταποκρίνεται ο κόσμος. Θέλουμε περισσότερη βοήθεια. Γνωρίζουμε ότι κάθε χρόνο ο κόσμος ζορίζεται. Από εκεί και πέρα, τα διαρκείας συμφέρουν για όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχει στην ομάδα ο ένας, ο δυνατός που βάζει τα λεφτά. Κάνουμε ως διοικούσα επιτροπή, ότι μπορούμε. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου. Φέτος είναι ένα πρωτάθλημα, η κόντρα θα είναι μεταξύ ΑΟΚ, Δόξας και ίσως της Καλαμαριάς.  Θα είναι ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα. Με τη βοήθεια του κόσμου, ελπίζω να καταφέρουμε τους στόχους μας».

*Για το βαθμό αισιοδοξίας που έχει, όσον αφορά το φετινό ΑΟΚ: « Από τη φύση μου είμαι αισιόδοξος. Ήμουν και πέρσι αισιόδοξος και μερικοί με κατακρίνανε. Ότι κάνω, το κάνω με όνειρα.

Φέτος βλέπω την ομάδα ότι είναι πολύ πιο σοβαρή από πέρσι. Είναι πιο πλήρης σε όλες τις γραμμές. Πιστεύω ότι αν δεν έχουμε τους περυσινούς τραυματισμούς σε τόσους πολλούς βασικούς παίκτες, θα είμαστε μια ομάδα, που θα χάνει πολύ δύσκολα. Πρωταθλητισμός χωρίς κόσμο δε γίνεται. Θέλουμε κόσμο στο γήπεδο, να εμψυχώνουν τους παίκτες. Με 30-40 φιλάθλους και οι παίκτες κάπου δε θα αισθάνονται καλά. Είμαστε μια πόλη με 70-80.000 κατοίκους».

Πρόβλημα  στον αστράγαλο ο Κασαπάκης

Με διάστρεμμα στον αστράγαλο, δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Ορφέα Ξάνθης, ο Μιχάλης Κασαπάκης.

Ο νεοαποκτηθέντας μέσος, δεν προπονήθηκε χθες το πρωί, το μεσημέρι θα πήγαινε στο γιατρό ενώ δε φαίνεται να έχει κάτι το ιδιαίτερο.

Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος που επίσης δεν έπαιξε στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου, ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.

Το πρόβλημα με Μπρατσιάνι και Λίτσκα

Ο Γιάννης Ταουσιάνης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αλέξη Μπρατσιάνι και του Γιώργου Λίτσκα, στις 3 πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος.

Οι δυο τους είχαν αποβληθεί πέρυσι στο τελευταίο ματς με τη Δόξα Δράμας και είχαν τιμωρηθεί με 3 αγωνιστικές.

Ο Λίτσκας με τον Μπρατσιάνι, δείχνουν στα πρώτα φιλικά παιχνίδια, ότι είναι στα… πάνω τους(επίσης και ο Πτηνόπουλος).

 

Διαβάστε επίσης