• 25 Απριλίου 2024,

Περιοδεία Καράογλου χωρίς ειδήσεις

 Περιοδεία Καράογλου χωρίς ειδήσεις

Τουλάχιστον 12 συναντήσεις είχε από το πρωί ως το βράδυ χθες στο Ν. Καβάλας ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας Θράκης) κ. Θόδωρος Καράογλου. Το extra large πρόγραμμα του είχε πολλά και διάφορα αλλά όπως φαίνεται δεν είχε καθόλου ειδήσεις.

Η περιοδεία του ήταν ενημερωτικού χαρακτήρα. Περισσότερο άκουσε και λιγότερο μίλησε. Άκουσε πολλά και διάφορα τοπικά αιτήματα και θέματα, αλλού άμεσα κι αλλού έμμεσα υποσχέθηκε να βοηθήσει. Απευθυνόμενος κι αυτός στην Κυβέρνηση δηλαδή στην Αθήνα. Ο κ. Καράογλου ήταν απλός και άμεσος, φιλικός και υπομονετικός.

Γνώστης των δεδομένων του Νομού, τον οποίο άλλωστε έχει επισκεφθεί αρκετές φορές. Ακόμη και με την ίδια με τη σημερινή ιδιότητα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το απογευματινό ραντεβού με το Δήμαρχο, το οποίο άργησε 30 λεπτά επειδή ο κ. Καράογλου έδινε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό, απασχόλησαν θέματα όπως οι διαδικασίες για την πεσμένη γέφυρα (άσκηση πίεσης στην Εγνατία Οδό ώστε να βιαστεί) και η καταβολή επιπλέον αποζημιώσεων από το Υπουργείο των Εσωτερικών για της ζημιές του Δήμου Καβάλας από τις βροχές του περασμένου Νοέμβρη. Τον κ. Καράογλου συνόδευαν οι βουλευτές της ΝΔ Καβάλας κ. Πασχαλίδης- Λαζαρίδης. Στη φωτογραφία ο κ. Καράογλου στην επίσκεψη του στο Δημαρχείο Ελευθερούπολης με το Δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη.

 

Διαβάστε επίσης