ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Χωρίς ειδήσεις ολοκληρώθηκε χθες βράδυ η περιοδεία στο Ν. Καβάλας του υπουργού Μακεδονίας Θράκης κ. Θόδωρου Καράογλου. Είχε ενημερωτικό χαρακτήρα κι αφορούσε τουλάχιστον 12 τοπικούς παράγοντες και φορείς. Χθες το απόγευμα συνάντησε τον Αντιπεριφερειάρχη και το Δήμαρχο. Ο Θόδωρος Μουριάδης του ζήτησε βοήθεια στην καταβολή αποζημίωσης για τις ζημιές από τη βροχή τον Νοέμβρη του 2019 και πίεση στην Εγνατία Οδό να επισπεύσει τις διαδικασίες και τα έργα στην πεσμένη γέφυρα.

 

Γονέας μαθητή σε σχολείο της Καβάλας κατήγγειλε μέσω διαδικτύου χθες το απόγευμα ότι το παιδί του ξυλοκοπήθηκε από δύο μαθητές μεγαλύτερης τάξης. Η καταγγελία θα ερευνηθεί σήμερα από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευσης. Από σήμερα έως και την Παρασκευή οι δικαστικές υπηρεσίες θα λειτουργούν ως τη 1 το μεσημέρι, ίδιο το ωράριο και στις δίκες. Άρχισε χθες ασφαλτόστρωση στην ανατολική είσοδο της πόλης. Τα τραπεζοκαθίσματα που σε ορισμένες περιπτώσεις ενοχλούν εμπορικά καταστήματα είναι το θέμα της διαβούλευσης που οργανώνει ο Δήμος Καβάλας το απόγευμα στη Δ. Καπναποθήκη.

 

Συνελήφθη 67χρονος για κατοχή 750 γραμμαρίων κάνναβης. Νεαρή γυναίκα παρασύρθηκε από υπεραστικό λεωφορείο και τραυματίστηκε ελαφρά σε διάβαση στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Ο Δήμος Καβάλας απομάκρυνε στο σιδερένιο διακοσμητικό καράβι που ήταν στον κόμβο Φαλήρου. Ανέλαβε καθήκοντα ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Θανάσης Αθανασίου. Χλιαρές οι χθεσινές απεργιακές συγκεντρώσεις στην πλατεία του Καπνεργάτη.

 

Συνεχίζεται το απόγευμα το ενημερωτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Περιφέρειας ΑΜΘ με τίτλο «Πάμε Ακαδημία». Ελεύθερος από χθες ο Οσμάν Καβάλα. Μαθητές του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου βρέθηκαν μέσω Erasmus στην Πολωνία. Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη παρουσιάζεται το απόγευμα το βιβλίο του Μιχάλη Πατέλη.

 

Το μεσημέρι το εξ αναβολής παιχνίδι της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου. Χωρίς προβλήματα και απουσίες ο ΑΟΚ ετοιμάζεται για το δύσκολο εκτός έδρας ματς της Κυριακής στην Καλαμάτα.

Διαβάστε επίσης