• 26 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Περιοδεία της Περιφερειακής Σύνθεσης στην ΠΕ Καβάλας (φωτογραφίες)

 Περιοδεία της Περιφερειακής Σύνθεσης στην ΠΕ Καβάλας (φωτογραφίες)

«Τεράστιες οι συνέπειες από την αποχώρηση των κατασκευαστών στο Φράγμα Μαρμαρά και στην Δυτική Προσαγωγό του Νέστου. Ανυπολόγιστες οι ζημίες που προκάλεσε η διοίκηση Μέτιου στην ΠΕ Καβάλας»


Την ΠΕ Καβάλας επισκέφθηκε την Παρασκευή 15/9 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ και επικεφαλής της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Χρ. Τοψίδης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους της παράταξης. Ο αυριανός Περιφερειάρχης Χρ. Τοψίδης συναντήθηκε, μεταξύ άλλων, με τον Σεβ. Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ.κ. Χρυσόστομο καθώς και με τον Δήμαρχο Παγγαίου κ Φ. Αναστασιάδη ενώ παρέστη στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου Νέστου κ. Σ. Μιχαηλίδη.

Επιπλέον επισκέφθηκε την λαϊκή και την αγορά της Ελευθερούπολης καθώς και της Ν. Περάμου όπου συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις με πολίτες, εμπόρους και παραγωγούς. Στο πλαίσιο της περιοδείας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την διοίκηση του ΤΟΕΒ Χρυσούπολης όπου συζητήθηκε η καθυστέρηση στην κατασκευή της Δυτικής Προσαγωγού μετά την αποχώρηση του αναδόχου καθώς και η μη τήρηση υποχρεώσεων της διοίκησης της Περιφέρειας απέναντι στον ΤΟΕΒ Χρυσούπολης, όπως διαπιστώθηκε.

Ο Χρ. Τοψίδης εξήρε την εργώδη προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση και η διεύθυνση του ΤΟΕΒ ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή διαχείριση των υδάτων και η γεωργική παραγωγή καθώς και το φυσικό και αγροτικό περιβάλλον της περιοχής.

Ο Χρ. Τοψίδης, επίσης, επισκέφθηκε επιτόπου το φράγμα Μαρμαρά από το οποίο (επίσης) έχει αποχωρήσει η κατασκευάστρια κοινοπραξία, η οποία έχει δικαιωθεί από το Υπουργείο σε όλες της, τις προσφυγές έναντι της Π.Ε. Καβάλας.

Επί τόπου οι παριστάμενοι ενημέρωσαν τον αυριανό Περιφερειάρχη για την ανυπολόγιστη παραγωγική και οικονομική ζημιά που προκάλεσε η διοίκηση Μέτιου με την ματαίωση της ολοκλήρωσης του φράγματος σε εύλογο χρόνο. Επίσης, οι παριστάμενοι ενημέρωσαν για την αδυναμία της διοίκησης της Π.Ε. Καβάλας να συστήσει τον απαραίτητο φορέα λειτουργίας του φράγματος.

Ο Χρ. Τοψίδης οριοθέτησε και περιέγραψε τις προτεραιότητες και τις απόψεις της παράταξής μας ώστε να αντιμετωπισθούν οι συνέπειες από τις τεράστιες ζημίες και συνέπειες που έχει προκαλέσει ο απερχόμενος Περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του Αντιπεριφερειάρχες στις περιοχές της ΠΕ Καβάλας.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του κλιμακίου ο κ. Τοψίδης επισκέφθηκε σημαντικές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ορφανού.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης