Dark Mode Light Mode

Περισσότεροι από 15.000 μαθητές στα σχολεία του Ν. Καβάλας

Φωτογραφία αρχείου

Περισσότεροι από 15.000 είναι οι μαθητές που σήμερα επιστρέφουν στα σχολεία του Ν. Καβάλας.

Ο αγιασμός γίνεται από το πρωί ως το απόγευμα (ίσως και το βράδυ), ανάλογα με το σχολείο. Σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία αυτοί των δημοτικών και των νηπιαγωγείων του Νομού είναι 8.200. Στα Γυμνάσια και Λύκεια οι μαθητές είναι 7.600 περίπου.

Φυσικά οι περισσότεροι μαθητές φοιτούν σε σχολεία του Δήμου Καβάλας και οι λιγότεροι σε σχολεία της Θάσου. Εκτός του αγιασμού σήμερα θα γίνουν και εγκαίνια. Στις 11 το πρωί εγκαινιάζεται το νέο σχολείο του Νομού. Πρόκειται για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο στην Πέρνη.

Θα λειτουργήσει στο πρώην νηπιαγωγείο του Νομού Καβάλας. Πρέπει να γνωρίζουμε επίσης ότι κανονικά θα λειτουργήσει από σήμερα στους χώρους του το 2ο Δημοτικό Καβάλας.

Κανονικά θα δεχθούν μαθητές Α’ τάξης το 17ο Δημοτικό της Καβάλας και το 1ο της Θάσου. Αντίθετα δεν θα λειτουργήσει αφού καταργήθηκε το 14ο Δημοτικό Καβάλας. Εκεί (συνοικία Προφήτη Ηλία) λειτουργεί μόνο το νηπιαγωγείο.

Προηγούμενο άρθρο

Νοικιάστηκε και θα λειτουργήσει το κυλικείο στο κολυμβητήριο

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2025