• 28 Απριλίου 2024,

Παίρνουν ευκαιρίες τα νέα παιδιά στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος

 Παίρνουν ευκαιρίες τα νέα παιδιά στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος

Αποφάσεις μετά το Πάσχα για τον ΑΟΚ

Μετά το Πάσχα φαίνεται ότι θα παρθούν οι αποφάσεις για την επόμενη μέρα του ΑΟΚ. Αποφάσεις από τη Διοικούσα Επιτροπή.  Τώρα προέχει η εκδήλωση του Σαββάτου με το Βασίλη Καρρά και βέβαια Μεγάλη Εβδομάδα δεν πρόκειται να κουνηθεί φύλλο όσον αφορά   την ομάδα.   Η  περίοδος μετά το Πάσχα θα είναι κρίσιμη για τον ΑΟΚ, όπου καλείται γρήγορα να οργανωθεί ενόψει της νέας περιόδου για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο.  Αυτή τη στιγμή με βεβαιότητα δε μπορεί κανείς να προβλέψει τις προθέσεις των μελών της Διοικούσας Επιτροπής που η αλήθεια είναι ότι  προσπάθησε σε μεγάλο βαθμό το καλοκαίρι που μας πέρασε, ανεβάζοντας σε μεγάλο βαθμό το μπάτζετ της ομάδας.   Θα είναι μια καλή είδηση να βρεθούν ισχυροί σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια.  Προς το παρόν όλα είναι ρευστά. Αυτό που δε χρειάζεται είναι να πάμε στο καλοκαίρι, χωρίς κάτι το συγκεκριμένο. Θα είναι εκεί δύσκολα τα πράγματα.

«Μάτια» του ΠΑΟΚ για Σάββα Τουμανίδη
Ο Γιάννης Θωμαϊδης βρέθηκε την Κυριακή στο παιχνίδι του ΑΟΚ με τον Απόλλων Καλαμαριάς, προκειμένου ως μέλος του τμήματος  σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ να παρακολουθήσει το Σάββα Τουμανίδη που μάλιστα είχε πολύ καλή απόδοση(στο σουτ του Πόποβιτς για το 2-3 , η μπάλα χτύπησε στον Καλλιβωκά και όχι σε αυτόν).

Ο Τουμανίδης σημειώνουμε ότι είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον ΑΟΚ.

Δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά της ομάδας

Ο ΑΟΚ δεν αποκλείουμε να δώσει κάποιο φιλικό παιχνίδι τη Μεγάλη Εβδομάδα  με ομάδα του νομού μας ενώ θα παίξει και πάλι στο πρωτάθλημα στις 23 Απριλίου με τον Αλμωπό Αριδαίας στο «Ανθή Καραγιάννη». Από εδώ και πέρα ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Διγκόζης είναι σίγουρο ότι θα δώσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά της ομάδας.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο τερματοφύλακας Νομικός, ο Φραγκούλης,  ο Προύντζος, ο Ζαρωτιάδης, ο Τζιτζιφάκος, ο Θωμαϊδης, ο Τουμαντζίδης.  Εκτός από το Νομικό που ενσωματώθηκε τελευταίος στο ρόστερ,  οι άλλοι όλοι έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα, είτε λίγο, είτε πολύ.  Θα πάρουνε όμως και περισσότερες ευκαιρίες προκειμένου να αποκτήσουν  εμπειρίες. Ο ΑΟΚ χθες προπονήθηκε το απόγευμα.

 

 

Διαβάστε επίσης