• 28 Μαρτίου 2024,

Περσικό χαλί ο χλοοτάπητας των γηπέδων του Κατάρ

 Περσικό χαλί ο χλοοτάπητας των γηπέδων του Κατάρ

Είναι οριστική και αμετάκλητη η ματαίωση της μετάδοσης  των αγώνων του Μουντιάλ από την συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1 plus.

Λίγο τα θέματα τεχνικής φύσεως που εκθέσανε την πλατφόρμα από τον πρώτο κιόλας αγώνα , λίγο το κράξιμο του τηλεοπτικού κοινού προς το κανάλι του Αμαρουσίου λόγω του αντιτίμου που ζητούσε  ήρθε η ανακοίνωση της οριστικής ματαίωσης της μετάδοσης των αγώνων από το κανάλι.

Πλέον όλα τα παιχνίδια θα μεταδίδονται δωρεάν από τον ΑΝΤ1 και ίσως  κάποια από το κανάλι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που ανήκει στον ίδιο όμιλο.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι φαίνεται από τα πρώτα παιχνίδια ότι δεν υπάρχει φαβορί και όλες οι ομάδες παίζουν στα ίσα.

 

Λίγο οι τρέλες του Ερντογάν , λίγο το τρομοκρατικό χτύπημα , και τώρα πρόσφατα το «χτύπημα» του εγκέλαδου κάνουν την Κωνσταντινούπολη για τους επόμενους τουλάχιστον μήνες απαγορευμένο προορισμό.

 

Το πάρτι θα ξεκινήσει , όσο αφορά τα πεπραγμένα στην Κιβωτό του Κόσμου όταν ανοίξουν οι λογαριασμοί του Πάτερ Αντώνιου και της Πρεσβυτέρας.

Ήδη υπάρχουν ενδείξεις ότι αρκετά ακίνητα τα οποία ανήκουν στην ιδιοκτησία του ζεύγους έχουν αγοραστεί με χρήματα  από δωρεές που είχανε προορισμό τα ταμεία της  Κιβωτού του Κόσμου.

Οι δωρεές αυτές  γίνανε μεζονέτες με θέα θάλασσα !

 

Το γεγονός ότι και πάλι μαζεύεται αρκετός κόσμος έξω από τα Φαρμακεία της πόλης που διημερεύουν και διανυκτερεύουν δείχνει ότι υπάρχει νέα έξαρση του κορονοϊού την οποία όμως ο περισσότερο κόσμος περνά ως μία ήπια γρίπη.

 

Μέσα σε όλα τα οποία μας απασχολούν έχουμε και την κόντρα Ουγγαρέζου – Μενεγάκη που απασχολεί φαίνεται πάρα πολύ κόσμο.

Διαβάζουμε τελευταία καθημερινά από διάφορες ιστοσελίδες διάφορα σενάρια για το ψυχρό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές αλλά σύμφωνα με μία πρόσφατη ανάρτηση ο Ουγγαρέζος επέστρεψε στο πάνελ της εκπομπής βάζοντας ένα τέλος στις φήμες περί αποχώρησης του από την εκπομπή.

Έτσι είναι , όταν τα έχεις όλα λυμένα ασχολείσαι με την Μενεγάκη και τον Ουγγαρέζο.

 

Μπορεί πολλά να ακούγονται για το μουντιάλ του Κατάρ αλλά συμφωνούμε πιστεύω όλοι ότι ο αγωνιστικός χώρος των γηπέδων είναι χαλί  Περσίας.

Η μπάλα γλιστράει πάνω στο χόρτο.

 

“Denise” ονομάσανε αυτό το τελευταίο καιρικό σύστημα που επηρέασε όλη την χώρα αλλά για άλλη μια φορά χάιδεψε την Καβάλα.

Είμαστε τελικά ευλογημένος τόπος.

Πάντως με το όνομα  “Denise” δεν έχουμε κανένα πρόβλημα αφού δεν έχει καμία σχέση με τον “Fhovo” που είχανε βαφτίσει το προηγούμενο καιρικό σύστημα.

 

Οι τελευταίες και πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις δίνουν ένα προβάδισμα περίπου 6 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ που βλέπει μήνα με τον μήνα η διαφορά να ψαλιδίζεται.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι μερικούς μήνες πριν την εκλογική αναμέτρηση η διαφορά θα είναι κάτω των 5 μονάδων.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης