Πέθανε στο Νοσοκομείο Καβάλας όπου νοσηλεύονταν από το Σάββατο 30 Αυγούστου 68χρονος συνταξιούχος συμπολίτης, πρώην εργάτης και επαγγελματίας σε φούρνο. Η κηδεία του έγινε χθες το απόγευμα.
Νωρίς το πρωί του Σαββάτου 30 Αυγούστου βάδιζε προς το στέκι του για τον πρωινό καφέ. Κι ενώ ήταν σε μικρή απόσταση από το κατάστημα και την παρέα του, στη διάβαση της οδού Δοϊράνης στο κέντρο της πόλης παρασύρθηκε από ΙΧ.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο οδηγός του ΙΧ (επίσης κάτοικος της περιοχής) δήλωσε ότι θαμπώθηκε από τον ήλιο. Ο 68χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ελαφρά τραυματίας, όπως τότε ανέφεραν πηγές της Αστυνομίας.
Στη συνέχεια η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή. Την προανάκριση για τις πραγματικές συνθήκες του περιστατικού συνεχίζει η Τροχαία Καβάλας.

