• 3 Μαΐου 2024,

Πέτυχε η εκδήλωση του «Κάνε μια ευχή» και του Ερυθρού Σταυρού

 Πέτυχε η εκδήλωση του «Κάνε μια ευχή» και του Ερυθρού Σταυρού

Στον κατάμεστο χώρο του καφέ – bar Lobster στο λιμάνι Καβάλας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ η εκδήλωση από το Make a Wish (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος) και τον Ερυθρό Σταυρό του Περιφερειακού Τμήματος Καβάλας.

Η βραδιά είχε ξεχωριστή νότα καθ’ ότι παρουσιάστηκε η εκπλήρωση της ευχής του Χρυσοβαλάντη από την γενική διευθύντρια του Κάνε μια Ευχή Ελλάδος, Σάντρα Ζαφειρακοπούλου και την Κατερίνα Ζαγοράκη. Με την αθρόα παρουσία και την υποστήριξη του κόσμου έγινε πραγματικότητα η ευχή της Ευανθίας, η οποία ένιωσε τη μεταμορφωτική δύναμη της ευχής όταν αυτή βγαίνει αληθινή! Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για τον σκοπό αυτόν κι ο στόχος επετεύχθη!

Οι εθελόντριες του Κάνε μια Ευχή Ελλάδος στην Καβάλας αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς που στηρίξατε την προσπάθειά μας και εμπράκτως συνεισφέρατε στην εκπλήρωση της Ευχής. Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Στέφανο, ο οποίος είναι πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Κ. και τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού Καβάλας για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που μας προσέφεραν απλόχερα στη σωστή διοργάνωση της εκδήλωσης! Θερμοί υποστηρικτές της προσπάθειάς μας ήταν από την πρώτη στιγμή ο ΑΟΚ, ο ΟΘΑΚ και το Εμπορικό Επιμελητήριο Καβάλας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους χορηγούς μας οι οποίοι συνετέλεσαν στη επιτυχία της βραδιάς. Το καφέ – bar Lobster για τον χώρο και τις υπηρεσίες του, το καφέ – bar  180 και το 18 για την τεχνική υποστήριξη, το Ena Channel που ήταν ο χορηγός επικοινωνίας και την εφημερίδα «Νέστος», το κοσμηματοπωλείο της Έφης Τσουνάκα που έδωσε λάμψη με τα δώρα της και τα αρτο – ζαχαροπλαστεία Marmelo, Μικρός Μύλος, Panetto, Σκλαρής και Φελλαχίδης για τον υπέροχο μπουφέ που γευτήκαμε. Την βραδιά ομόρφυναν με τα προϊόντα τους τα καταστήματα Dust & Cream. Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους ανθρώπους των ΜΜΕ που είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια. Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και χαμόγελα! (Δ. Τύπου)

Διαβάστε επίσης