Πετυχημένη η πρώτη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Παλιά Μουσική

 Πετυχημένη η πρώτη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Παλιά Μουσική

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το απόγευμα της Τετάρτης η πρώτη εκδήλωση του συλλόγου της Παναγίας «Το Κάστρο», εκδήλωση εν όψει των εορτών. Ήταν ένα προσεγμένο πρόγραμμα που κατέληξε στο άναμμα του δέντρου, το οποίο βρίσκεται στην Παλιά Μουσική.

Η γιορτή είχε πρωταγωνιστές τα παιδιά. Τα οποία διασκέδασαν. Στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης ενώ μικρούς και μεγάλους υποδέχθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου Φώτης Λαζαρίδης. Ευτυχώς ο καιρός βοήθησε για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αφού γενικά την Τετάρτη έβρεχε. Μετά το τέλος του γεγονότος ο σύλλογος έκρινε σωστό να ευχαριστήσει όσους τον βοήθησαν:

Σας ευχαριστούμε όλους εσάς που τιμήσατε με την παρουσία σας την Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας και σας ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία και καλά Χριστούγεννα . Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους δασκάλους και τα παιδιά του 7ου Δημοτικού σχολείου για την εξαιρετική και φαντασμαγορική παράσταση που μας πρόσφεραν. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστούμε στα παιδιά του Ιδρύματος Χρονίων Παθήσεων για την προσφορά τους, τα μικρά δωράκια που προσφέραμε στα παιδιά ήταν οι πήλινες φιγούρες που έφτιαξαν με την συνδρομή της κεραμίστριας Στέλλας Ρόκου.

Ευχαριστούμε τα παιδιά του Δημοτικο Ωδειο Καβαλας που με σεμνότητα και αφοσίωση έπαιξαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες με τα φλάουτα τους. Κέφι, μπαλόνια, φωτιές, ακροβατικά και υπέροχες ζωγραφικές προσώπου μας πρόσφεραν τα ξωτικά, οι Roger Frost

*Αύριο Σάββατο ο ίδιος σύλλογος οργανώνει πάλι στην Παλιά Μουσική συνάντηση χορωδιών. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 8 το απόγευμα.

 

Διαβάστε επίσης