• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και της είπανε να καλέσει το 100 !

 Πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και της είπανε να καλέσει το 100 !

Πήγε η κοπέλα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της για να ζητήσει προστασία από τον παλαβιάρη – δολοφόνο πρώην σύντροφο της και της είπανε να πάρει το 100!!!

Πάλι καλά που δεν της είπανε να πάρει την Πυροσβεστική.

Δηλαδή ρε παιδιά αυτά τα πράγματα γίνονται μόνο στην Ελλάδα που  μόνο στα μάτια των κυβερνώντων είναι μία Ευρωπαϊκή χώρα η οποία αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς σε όλα τα επίπεδα.

Και καταλαβαίνουμε όλοι δυστυχώς ότι ο μεγάλος αριθμός των εγκλημάτων και των γυναικοκτονιών στην Ελλάδα οφείλεται και στην αποδιοργάνωση της ΕΛ.ΑΣ, επίσης σε όλα τα επίπεδα !

Όταν πηγαίνει μία γυναίκα σε ένα Αστυνομικό Τμήμα , ζητά βοήθεια, και της λένε να καλέσει το 100 , όταν την μαχαιρώνουν δύο μέτρα από το φυλάκιο που υπάρχει μπροστά στο Αστυνομικό Τμήμα και ο φύλακας κάνει το «παγόνι»  τότε καταλαβαίνετε πόσο χάλια είναι τα πράγματα.

Αφήστε που όπως αποκαλύφθηκε μπορεί το ποινικό μητρώο του φύλακα που είχε εκείνη την ώρα υπηρεσία να είναι χειρότερο από αυτό του δολοφόνου που έσφαξε στην κυριολεξία την κοπέλα.

 

Φωτιά έχει βάλει ο Μαρινάκης ο Βαγγέλης στο Μαξίμου και στον πρωθυπουργό που ενόψει Ευροεκλογών θα γυρίσει όλη την Ελλάδα προκειμένου να διατητρήσει ( πράγμα πολύ δύσκολο)  το κόμμα του τα ποσοστά που πήρε πριν από λίγους μήνες στις Βουλευτικές  Εκλογές.

 

Εδώ μέχρι και ο Γιάννης  Γιοκαρίνης  ο δημοφιλής τραγουδιστής συνελήφθη το πρωί της περασμένης Τετάρτης για ενδοοικογενειακή βία !

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης, φέρεται να επιτέθηκε στην 47χρονη σύζυγό του, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία.

Μετά τη σύλληψή του στον Άγιο Παντελεήμονα, ο τραγουδιστής κρατήθηκε στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα και και στη συνέχεια, το μεσημέρι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Το ζευγάρι είναι σχεδόν 20 χρόνια μαζί και δεν είχε δώσει ποτέ μέχρι τώρα, αφορμή για σχόλια.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί  ότι η ίδια η σύζυγος του δημοφιλή τραγουδιστή λίγη ώρα μετά το περιστατικό μίλησε στους δημοσιογράφους και είπε ότι απλά καυγαδίσανε και επειδή ήθελε να πέσουν οι τόνοι για αυτό και κάλεσε την αστυνομία.

 

Πάντως ο Καρβέλας προχθές στην εκπομπή της Νίκη  Λυμπεράκη ήταν ίδιος η Ανίτα Πάνια.

Μαλί , γυαλί και παντελόνι LEE.

 

Να έχετε υπόψη σας ότι τώρα που τελείωσε και η Αφρικανική σκόνη πάμε για ένα Σαββατοκύριακο με καλοκαιρινή γεύση.

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι και αυτό το Σαββατοκύριακο ακόμα περισσότερος κόσμος θα έρθει πιο κοντά στις παραλίες.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης