• 19 Μαΐου 2024,

Πιο συγκεκριμένη κριτική προς τη διοίκηση του Επιμελητηρίου

 Πιο συγκεκριμένη κριτική προς τη διοίκηση του Επιμελητηρίου

Προχθές Τετάρτη ο Γιάννης Παναγιωτίδης έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή του με την οποία ισχυρίζεται ότι ο νέος αναπτυξιακός νόμος αδικεί το νομό Καβάλας.

Με το ίδιο κείμενο ασκεί κριτική προς τη διοίκηση του Επιμελητηρίου που δεν διεκδικεί περισσότερα αναπτυξιακά κίνητρα για τις επενδύσεις στο Νομό Καβάλας. Ο Γιάννης Παναγιωτίδης μίλησε σχετικά με το θέμα στο ραδιόφωνο της Πρωινής. Έκανε λόγο για αδράνεια του Επιμελητηρίου και εσφαλμένη άποψη του προέδρου του σύμφωνα με την οποία ο νέος νόμος είναι θετικός.

Ο Γιάννης Παναγιωτίδης συμπλήρωσε στις δηλώσεις του:

«Σίγουρα πρόκειται για έναν καλύτερο από τους προηγούμενους αναπτυξιακό νόμο. Κι αυτός διαχωρίζει δυστυχώς την Ανατολική Μακεδονία από τη Θράκη. Επιχορηγεί τις μεσαίες επενδύσεις όπως αυτές περιγράφονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, εφόσον υλοποιηθούν στους Νομούς της Θράκης.

Μάλιστα η επιχορήγηση δεν είναι ίδια και στους τρεις νομούς της Θράκης. Υπάρχει και μία διαφορετική μοριοδότηση για κάθε επενδυτική πρόταση στην ΑΜΘ. Δεν πρέπει να σιωπούμε. Δεν πρέπει να παραμένουμε αδρανείς. Οι απόψεις μου διατυπώνονται με τον συγκεκριμένο τρόπο επειδή τις πιστεύω.

Θέλω επίσης και με την ευκαιρία να σημειώσω ότι το Επιμελητήριο δεν έχει ακόμη αντιδράσει στο γεγονός ότι φτάσαμε στις 10 Φεβρουαρίου και οι συμψηφισμοί με τα ποσά της απλήρωτης επιδότησης εργασίας δεν έχουν γίνει. Δεν έχει αντιδράσει σε αυτό που φαίνεται ότι συμβαίνει, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων μας κοροϊδεύει».

Διαβάστε επίσης