Ποιός Νουσρέτ ….

 Ποιός Νουσρέτ ….

Ο Τούρκος Νουσρέτ Γκιοκτσέ ξεκίνησε ώς κρεοπώλης και πλέον είναι ένας σεφ παγκοσμίου φήμης που εξειδικεύεται στο ιδιαίτερο μαγείρεμα του κρέατος αποκλειστικά.

Ο τρόπος με τον οποίο αλατίζει τα κρεάτα του τα οποία κυρίως ψήνει σε καυτό λάδι τον έχουν κάνει viral σε όλο το διαδίκτυο και σήμερα ο Τούρκος αυτός κρεοπώλης έχει εστιατόρια σε όλα τον κόσμο και απασχολεί περίπου 400 άτομα.

Εχει ταϊσει τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλυγουντ και όσοι έχουν γευτεί τις γεύσεις του στην κυριολςεξία έχουν παραμιλήσει.

Το στύλ του Νουσρέτ έχει υιοθετήσει όπως διαπιστώνετε και εσείς απο την φώτο που δημοσιεύουμε σήμερα και η Δήμαρχος Καβάλας που εκτός απο την διοίκηση του Δήμου Καβάλας διαθέτει και άλλες ικανότητες.

Δικαιολογημένα  λοιπόν ο αντιδήμαρχος Καλαντερίδης σχεδόν άναυδος διαπιστώνει οτι αυτή η Δήμαρχος απλά δεν παίζεται.

Τέλος είναι γνωστό οτι το ωραίο στυλ είναι απαραίτητο σε ότι κάνεις.

Στις 18 Μαϊου έχει στο πρόγραμμα η κυβέρνηση να φέρει προς ψήφιση τα μέτρα της εξόδου απο την κρίση.

Γιατί μέχρι σήμερα νομίζαμε οτι τα είχαμε ακούσει όλα .

Εσύ είσαι που το λές ;

Η κυβέρνηση λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος Αλέξη Τσίπρα μας λέει οτι τα μέτρα που έρχονται θα είναι τα μέτρα που θα βγάλουν την χώρα απο τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και την επιτήρηση.

Μα είναι ποτέ δυνατόν μέτρα λιτότητας να σε βγάλουν απο την περίοδο λιτότητας ;

Κάτι δεν πάει καλά.

‘Η αυτοί δεν ξέρουν τι λένε ή εμείς δεν έχουμε καταλάβει τι ακούμε και τα έχουμε περίπου χαμένα.

Απο την δύσκολη περίοδο των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ θα λέγαμε οτι βγαίνουμε σε περίπτωση που η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους εταίρους παίρνανε πίσω κάποια απο τα μέτρα – χαράτσια που έχουν συμφωνήσει τα προηγούμενα μέτρα.

Αυτοί θέλουν να πιστέψουμε οτι τα νέα μέτρα που  έρχονται να πέσουν πάνω σε όλα τα προηγούμενα φορολογικά – εισπρακτικά μέτρα θα είναι και το διαβατήριο μας για την έξοδο απο την δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Όπως και να έχει , βγαινουμε δεν βγαίνουμε τα μέτρα που συμφώνησε η κυβέρνηση στο πλαίσιο του κλεισίματος της δεύτερης αξιολόγησης έρχονται στο ελληνικό κοινοβούλιο στις 18 του μήνα.

Και τα μέτρα και τα αντίμετρα που έρχονται για να χρυσώσουν το χάπι αλλα όπως διαπιστώνετε και εσείς κανείς δεν ασχοληείται με τα αντίμετρα παρά μόνο με τα μέτρα και τον λογαριασμό που θα αφήσουν πίσω τους και θα πρέπει για άλλη μια φορά να πληρώσει ο έλληνας φορολογούμενος πολίτης.

Μετά το κλείσιμο και της δεύτερης αξιολόγησης έρχεται νέα χαλάρωση των capital controls αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου το μηνιαίο όριο ανάληψης θα ανέβει στις 2.000 ευρώ.

Βέβαια θέλω να θυμίσω οτι η υπόσχεση της κυβέρνησης σε περίπτωση που θα έκλεινε και η δεύτερη αξιολόγηση ήταν η πλήρη άρση των capital controls που όπως για άλλη μια φορά αναβάλλεται και στην θέση της μας δίνουν μια νέα μικρή χαλάρωση με αύξηση των ορίων ανάληψης.

Σύμφωνα με τις υποψηφιότητες της προχθεσινής Τρίτης αυτός που φεύγει απο το SURVIVOR είναι η Ευριδίκη η Βαλαβάνη.

Ούτε ο Μπο , ούτε η Λάουρα ούτε ο Κοκκινάκης που φαίνεται οτι με τον σεμνό του χαρακτήρα έχει κερδίσει ένα μεγάλο αριθμό τηλεθεατών που τον θέλει μέσει στο παιχνίδι και το ψηφίζει για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Ο καιρός γίνεται καλύτερος απο σήμερα αφού υποχωρούν τα φαινόμενα και ανεβαίνει η θερμοκρασία.

Καταλαβαίνετε οτι αν πάνε έτσι τα πράγματα όπως μας τα λέει η ΕΜΥ το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα γίνει η πρώτη σοβαρή απόβαση του κόσμου στις παραλίες.

Σχεδόν καθημερινά την παραλία της Καλαμίτσας επιλέγουν δεκάδες άνθρωποι που έχουν κάνει τις πρώτες τους βουτιές  και γουστάρουν τις καλύτερες θάλασσες αφού είναι γνωστό οτι την άνοιξη και το Φθινόπωρο θάλασσα γυαλί στα μέρη του Μπαλί.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά μέχρι αύριο και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι , ύποπτοι και ύπουλοι.

Μην χάνετε τον αυθορμητισμό σας και κυρίως την αισιοδοξία σας.

Καλημέα και καλό κουράγιο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης