• 19 Απριλίου 2024,

Πίτα των συνταξιούχων ΟΑΕΕ Καβάλας χωρίς βουλευτές

 Πίτα των συνταξιούχων ΟΑΕΕ Καβάλας χωρίς βουλευτές

Πολύς κόσμος βρέθηκε το πρωί στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου ΩΚΕΑΝΙΣ στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του δραστήριου σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ Καβάλας. Η εκδήλωση φέτος έγινε στο χώρο της καφετέριας του ξενοδοχείου αφού το εστιατόριο είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας. Ο χώρος αποδείχτηκε ιδιαίτερα μικρός και οι επίσημοι που έδωσαν το παρόν ήταν πολλοί.

Ο πρώην υπουργός Γιώργος Καλαντζής, η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, ο εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Γιάννης Κελγιώργης, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Παναγιώτης Τσεντεμεϊδης, ο Αρχέλαος Γρανάς, ο Κωστής Σιμιτσής, ο Μάρκος Δέμπας, ο Γιάννης Παναγιωτίδης, ο Κώστας Αντωνιάδης, ο Σωτήρης Παπαδόπουλος. Εκεί ήταν επίσης εκπρόσωποι συνταξιουχικών σωματείων αλλά και το διοικητικό συμβούλιο του νομαρχιακού συλλόγου ΑμΕΑ.

Θυμίζουμε ότι το σωματείο συνταξιούχων ΟΑΕΕ δεν καλεί στις εκδηλώσεις του και ειδικά σ’ αυτήν για την κοπή της βασιλόπιτας, του βουλευτές της περιφερειακής ενότητας. Δεν τους καλούμε, δεν πιστεύουμε όσα μας λένε, δεν τους εμπιστευόμαστε, είπε στην ΠΡΩΙΝΗ ο πρόεδρος Στέργιος Μαούνατζης.

Ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει την Άνοιξη τη γενική του συνέλευση ενώ προετοιμάζει την επόμενη εκδήλωσή του, τον αποκριάτικο δηλαδή χορό που θα γίνει την Τσικνοπέμπτη. Η ομιλία του κ. Μαούνταζη αναφέρονταν στα προβλήματα των συνταξιούχων της χώρας λόγω της εφαρμογής των μνημονίων. Απαισιόδοξος ο κ. Μαούνατζης, αναφέρθηκε σε συνταξιούχους του ΟΑΕΕ οι οποίοι κάθε φορά που πληρώνονται τη σύνταξή τους λαμβάνουν όλο και λιγότερα χρήματα.

 

Διαβάστε επίσης