• 4 Μαΐου 2024,

Πιθανή νέα ημερομηνία της εκδήλωσης η Κυριακή 3 του Απρίλη

 Πιθανή νέα ημερομηνία της εκδήλωσης η Κυριακή 3 του Απρίλη

Για τις αρχές Απριλίου μετατίθεται η εκδήλωση της ΝΔ Καβάλας με ομιλητή το Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Αυτό δήλωσε χθες, μιλώντας στην Πρωινή, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Μπάμπης Δράκος. Η συνεννόηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας αναφέρεται ειδικότερα σε πραγματοποίηση της εκδήλωσης την πρώτη Κυριακή του Απρίλη (3 Απριλίου πιο συγκεκριμένα). Εκτός απροόπτου πάντα. Ο τόπος θα είναι ο ίδιος. Η μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Lucy.

Κι όσοι εν τω μεταξύ αγόρασαν πρόσκληση, πληρώνοντας 10 ευρώ, μπορούν να την κρατήσουν μιας και οι προσκλήσεις θα ισχύουν και για τη νέα ημερομηνία της εκδήλωσης. Από το Σάββατο τόσο ο κ. Δράκος όσο και ο αντιπρόεδρος Ι. Παπαντίδης είναι σε καραντίνα.

Νοσούν αλλά όπως αναφέρουν οι ίδιοι, με ήπια συμπτώματα. Ο κ. Παναγιωτόπουλος που ήταν στην Καβάλα στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία κι επισκέφθηκε την Παιδόπολη. Με δώρα για τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτήν. Φυσικά συμμετείχε και στη συνέντευξη τύπου το πρωί του Σαββάτου στο Δημαρχείο.

Για το απρόοπτο αναβολής της εκδήλωσης της Κυριακής, ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής δήλωσε χθες τα ακόλουθα:

«Δεν ήταν μόνο τα δύο δικά μας κρούσματα (και οι δύο βγήκαμε θετικοί το πρωί του Σαββάτου). Το θέμα είναι ότι τις προηγούμενες ημέρες ήρθαμε σε επαφή με 6-7 μέλη της νομαρχιακής επιτροπής. Συνεχείς επαφές για να οργανώσουμε όσο το δυνατό καλύτερα την εκδήλωση.

Είχαμε κι άλλες συναντήσεις για τον ίδιο λόγο. Σε όλο το Νομό. Αυτός ίσως να ήταν κι ένας λόγος που βρεθήκαμε θετικοί. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε. Όσοι (λίγοι ή πολλοί) κι αν ήταν οι παρόντες στην εκδήλωση.

Θα υπήρχαν χειραψίες, αγκαλιές και φιλιά. Θα μεταδίδονταν ο ιός πολύ. Θα υπήρχε πρόβλημα. Παραμένουμε εντός της οικίας μας από το Σάββατο και την Παρασκευή με ήπια συμπτώματα. Ίσως να έπαιξε ρόλο κι η λεγόμενη έξαρση κρουσμάτων αυτό το διάστημα στην πόλη μας.

Στο μεταξύ συναντήσαμε για λίγο και το Νίκο Παναγιωτόπουλο. Σκεφτείτε να γίνονταν κανονικά η εκδήλωση, πόσα κρούσματα θα είχαμε αμέσως μετά… Η εκδήλωση συμφωνήσαμε να γίνει. Προφανώς όχι αυτό το Σαββατοκύριακο. Το μεθεπόμενο. Μιλήσαμε για λίγο στο τηλέφωνο με το Νίκο Παναγιωτόπουλο, συμφωνήσαμε να κινηθούμε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Όταν αποφασίζεις να κάνεις μια εκδήλωση με την παρουσία του Νίκου Παναγιωτόπουλου όλα εξαρτώνται από την παρουσία του. Δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί με τις υποχρεώσεις του, με τα γεγονότα κτλ.

Για την αναβολή της εκδήλωσης προβληματιστήκαμε πάρα πολύ. Το μεσημέρι του Σαββάτου ήμασταν συνεχώς στα τηλέφωνα. Ανταλλάσσαμε απόψεις. Με αρκετούς ανθρώπους. Ως που τελικά αποφασίσαμε την αναβολή. Πιστεύουμε ότι η απόφαση μας ήταν η σωστή.

Το πρωί της Κυριακής υπήρχαν εκπρόσωποι μας στο χώρο της εκδήλωσης για να ενημερώνουν. Κι όντως περίπου 10 άνθρωποι που δεν έμαθαν για την αναβολή της, προσήλθαν κανονικά. Ενημερώθηκαν κι αποχώρησαν.

Να σας πω επίσης ότι μόλις αποφασίσαμε για την αναβολή της εκδήλωσης κάναμε πάλι μεγάλη κινητοποίηση. Να μάθουν όλοι ότι η εκδήλωση δεν θα γίνει. Μεγάλη κινητοποίηση. Και τηλεφωνικά και με μηνύματα. Έστειλα πάνω από 1.000 sms για να ενημερώσουμε ότι η εκδήλωση δε θα γίνει».

Διαβάστε επίσης