Πληρωμές σήμερα στο στρατόπεδο του ΑΟΚ – Κρίνεται η συμμετοχή του Κεϊτά

 Πληρωμές σήμερα στο στρατόπεδο του ΑΟΚ –   Κρίνεται  η συμμετοχή του Κεϊτά

Οριστικά σήμερα θα κριθεί το αν θα έχει στη διάθεση του, για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ελπίδα Σκουτάρεως ο Κώστας Ανυφαντάκης, τον Γάλλο Κεϊτά.

Ο Κεϊτά θέλει να αγωνιστεί και ίσως τελικά είναι στην 18αδα και χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Δύσκολα, πολύ δύσκολα θα παίξει από την αρχή.  Σήμερα θα φανεί ο βαθμός ετοιμότητας του.  ο Ανυφαντάκης δεν έχει άλλα προβλήματα. Επιστρέφει ο Γιαλαμούδης, δεν υπάρχουν τιμωρημένοι και σήμερα θα δοκιμάσει σχήματα που έχει στο μυαλό του. Μια σκέψη είναι με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και η άλλη με Γιαλαμούδη στο αρχικό σχήμα στη θέση του δεξιού πλάγιου αμυντικού. Αν δεν παίξει ο Κεϊτά, θέση διεκδικούν από την αρχή ο Ντουρτμές, ο Χατζηκυριάκου με το Μπλιό να είναι ο άλλος πλάγιος.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και θα γίνει καλύτερο αφού οι παίκτες θα πάνε… ταμείο για να πληρωθούν.  Η διοίκηση δείχνει συνέπεια με τις προσπάθειες που κάνει σε καθημερινή βάση.

*Εφυγαν Γαλακτερός και Μίνγκας από την Ελπίδα Σκουτάρεως

Στην Ελπίδα Σκουτάρεως είχαμε δυο αποχωρήσεις την τελευταία στιγμή των μεταγραφών. Μάλιστα δε συνεχίζει ο Χρήστος Μίνγκας αλλά και ο Μιχάλης Γαλακτερός που αγωνίστηκε στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Στο ματς με τον ΑΟΚ δε θα αγωνιστούν και οι Μουσικάκης, Νίρλας, Νικολίτσας.

 

 

Διαβάστε επίσης