• 28 Απριλίου 2024,

Πλούσια η παρουσία των διαιτητών της Καβάλας στην 3η κατηγορία

 Πλούσια η παρουσία των διαιτητών της Καβάλας στην 3η κατηγορία

Ανακοινώθηκε από την ΚΕΔΕΠΟ και ο πίνακας με τους διαιτητές και βοηθούς της 3ης κατηγορίας.

Από την ΕΠΣ Καβάλας στην 3η κατηγορία θα σφυρίξουν ο Ανάργυρος Κατσίνης, η Αναστασία Μυλοπούλου και ο Αναστάσιος Τσιλίκας. Στην ίδια κατηγορίας διαιτητές προχωρημένου σταδίου από την ΕΠΣ Καβάλας είναι ο Χρήστος Καράκελες και ο Ευστράτιος Λυμπερίδης.

Οι Καβαλιώτες βοηθοί στην 3η κατηγορία θα είναι ο Ιωάννης Γεωργαντέλης, ο Ανδρέας Ζαχαριάς, ο Αναστάσιος Καρασαββαΐδης, ο Κώστας Δεδονάκης και ο Λάμπρος Σακάλογλου. Τέλος οι παρατηρητές 3ης κατηγορίας που ορίστηκαν είναι οι: Σταύρος Μάνταλος, Γεώργιος Μπέης, Φώτιος Τερετίδης και Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης.

Στις τάξεις της διοίκησης της ΕΠΣΚ επικρατεί ικανοποίηση για τον αξιολογήσεις όσον αφορά την 3η κατηγορία. Οι περισσότεροι διαιτητές και βοηθοί ήταν και πέρσι στον αντίστοιχο πίνακα.  Σημειώνουμε ότι η Καβάλα θα έχει έναν διαιτητή στη 2η κατηγορία (Παναγιώτης Τσιάρας) και δυο βοηθούν στην ίδια κατηγορία (Καμπερίδης, Κουκούμης).

Δεν υπάρχει από την ΕΠΣ Καβάλας διαιτητής ή βοηθός στην Α` κατηγορία. Πέρσι ήταν βοηθός στην Α` κατηγορία ο Φώτης Καμπερίδης.

Διαβάστε επίσης