Πνοή Δημοκρατίας: Στην Καβάλα το καλύτερο πανελλαδικά αποτέλεσμα!

 Πνοή Δημοκρατίας: Στην Καβάλα το καλύτερο πανελλαδικά αποτέλεσμα!

Ο συμπολίτης γιατρός Γιώργος Πεχλιβάνιδης (φωτογραφία) μίλησε χθες στην Πρωινή για το κόμμα με το οποίο πάλι θα είναι υποψήφιος βουλευτής (στην ΠΕ Καβάλας), την Πνοή Δημοκρατίας.

Το γνωστό κόμμα του Δημήτρη Κούβελα. Όπως χαρακτηριστικά είπε το ποσοστό 0,89% του κόμματος στην Καβάλα ήταν το καλύτερο πανελλαδικά για τις εκλογές του Μάη! Αυτός ήταν φυσικά κι ένας λόγος που την προηγούμενη Τετάρτη ήρθε στην πόλη μας ο επικεφαλής της Πνοής Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Κούβελας.

Μίλησε σε εκδήλωση που οργανώθηκε από τους υποψήφιους και φίλους του κόμματος. Η Πνοή Δημοκρατίας στην Καβάλα σε συνεννόηση με το Δήμο Καβάλας, απέκτησε χθες το δικό της εκλογικό περίπτερο. Εν όψει των εκλογών σε 10 περίπου μέρες.

Βρίσκεται στην Κεντρικά Πλατεία, μαζί με τα άλλα περίπτερα των κομμάτων. Η υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Πεχλιβανίδη έπαιξε το ρόλο της για το αποτέλεσμα του Νομού. Κι ας μη το δέχεται ο ίδιος. Σίγουρα το κόμμα περίμενε καλύτερο αποτέλεσμα στις εκλογές.

Περί όλων αυτών ο κ. Πεχλιβανίδης δήλωσε χθες:

«Πρώτα πρώτα πρέπει να ευχαριστήσουμε όσους στην ΠΕ Καβάλας μας τίμησαν με την ψήφο τους. Μια δύσκολη ψήφος. Μακάρι να μπορούσα να τους βρω έναν έναν και να τους ευχαριστήσω προσωπικά. Το αποτέλεσμα στο Νομό μας ήταν το καλύτερο πανελλαδικά. Αν και γενικά δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλο.

Περάσαμε ακόμη και τη Θεσσαλονίκη όπου ήταν υποψήφιος ο κ. Κούβελας. Εκεί θα λέγαμε ότι είναι η έδρα του κόμματος. Η δύναμη του κόμματος. Από εκεί ξεκίνησε. Εδώ ίσως έγινε καλύτερη ενημέρωση των πολιτών.

Δεν σας κρύβω ότι πανελλαδικά περιμέναμε κάτι καλύτερο στις εκλογές του Μάη. Καταλάβαμε ότι ο κόσμος δεν γνώριζε και δεν μας γνώριζε. Ας ευχηθούμε σε αυτές τις εκλογές που έρχονται να είμαστε πιο γνωστοί. Θα είμαστε πιο γνωστοί. Κι έτσι ελπίζουμε ότι θα τα πάμε ακόμη καλύτερα».

Διαβάστε επίσης