Ποια Ευρωπαϊκή Ένωση ρε κορόϊδα;

 Ποια Ευρωπαϊκή Ένωση ρε κορόϊδα;

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε στο διαδίκτυο οι δημοφιλείς  χειμερινοί προορισμοί για το τριήμερο (στην χειρότερη)  της 28ης του Οκτώβρη παρουσιάζουν μία αύξηση 20% με 30% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρσι.

Ειδικά Πήλιο ,Αράχωβα και Μέτσοβο αναμένεται το τριήμερο εκείνο να μην πέφτει καρφίτσα.

Ξέρετε σε αυτά τα όμορφα και γραφικά μέρη για πρωινό προσφέρουν προβατίνα !!

Αν έχετε στο μυαλό σας μαρμελάδες  και γιαούρτια μάλλον έχετε επιλέξει λάθος προορισμό.

 

Γιατί δεν ενημερώνει κάποιος τον Φουρθιώτη ότι εν έτη 2022 κυκλοφορούν στην αγορά περούκες τελευταίας γενιάς  που «κάθονται» πολύ καλύτερα στο κεφάλι και όχι σαν αυτές τις σφουγγαρίστρες που επιλέγει και φοράει.

Αφήστε που με τόσα λεφτά που έχουν περάσει από τα χέρια του θα μπορούσε να κάνει μέχρι σήμερα δέκα εμφυτεύσεις τελευταίας γενιάς.

 

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξανά χτύπησε με δύο νέες αποκαλυπτικές και άκρως σέξι φωτογραφίες που τρελάνανε όλους όσους την ακολουθούνε στο instagram.

Αυτό το κορίτσι δεν  άντεξε την μεγάλη δημοσιότητα που είχε σε νεαρή ηλικία και «άκουσε τα τραίνα να σφυρίζουν» σχετικά νωρίς.

Έχει περάσει κάποιους μήνες σε μια ψυχιατρική κλινική αλλά αφού όπως αποδείχθηκε δεν θεραπεύτηκε θα πρέπει να επιστρέψει για περαιτέρω νοσηλεία.

 

Δηλαδή όλοι εσείς που διαβάζετε καθημερινά αυτή την στήλη περιμένατε άλλη συμπεριφορά από τους «εταίρους» στην Ευρωπαϊκή  Ένωση Γερμανούς για την αντιμετώπιση της Ενεργειακής κρίσης ;

‘Ήταν οι πρώτοι που βγήκανε με την σημαία της σκληρής λιτότητας όταν υπήρξε η μεγάλη οικονομική κρίση προ δεκαετίας ιδιαίτερα σε χώρες οικονομικά αδύναμες και ευάλωτες και σήμερα αποφασίζουν πακέτο ύψους 200 δις ευρώ προκειμένου να αντιμετωπιστεί η Ενεργειακή κρίση ΜΟΝΟ στην Γερμανία.

Για άλλη μια φορά κοινώς κοιτάνε τον κώλο τους και αδιαφορούν εντελώς για τα υπόλοιπα κράτη μέλη της  Ένωσης.

Που είναι όλοι αυτοί που μας κουνούσαν το δάχτυλο όταν η Ελλάδα πάλευε με τα χρέη και τα μνημόνια να βγούνε να μας πούνε σήμερα το αφήγημα τους ;

Οι Γερμανοί έχουν γεμάτα τα ταμεία και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν όσο χρειαστεί το φυσικό αέριο αρκεί να μην ταλαιπωρηθούν ο λαός.

Είναι δηλαδή της λογικής , έχω λεφτά πληρώνω – επιβιώνω,  δεν έχω, πεθαίνω !

Και μην έχετε την εντύπωση  ότι μετά την κατακραυγή των υπόλοιπων κρατών μελών της Ε.Ε. ότι η Γερμανοί θα κάνουν πίσω.

Είστε γελασμένοι.

 

Μιλώντας προχθές στους υπουργούς του ο Μητσοτάκης ζήτησε χαμηλούς τόνους και σεμνότητα γιατί αν και ο κόσμος τους εμπιστεύεται , περνάει δύσκολα και κάποιες υπερβολικές συμπεριφορές μπορεί εύκολα να παρεξηγηθούν.

Έχει δίκιο ο πρόεδρος αλλά θα πρέπει να έχει υπόψη του ότι συνήθως η εκάστοτε αντιπολίτευση αυτά τα δύσκολα εκμεταλλεύεται για να επιστρέψει στην εξουσία.

 

Λοιπόν αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα , καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

Κρατάτε γερά η Παρασκευή είναι κοντά !

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης