Ποιά ΒΙΚΤΩΡΙΑ και ποιός ΓΗΡΥΟΝΗΣ , ΒΙΟΛΕΤΑ είναι το τηλεοπτικό φαινόμενο της φετινής σαιζόν !

 Ποιά ΒΙΚΤΩΡΙΑ και ποιός ΓΗΡΥΟΝΗΣ , ΒΙΟΛΕΤΑ είναι το τηλεοπτικό φαινόμενο της φετινής σαιζόν !

Ποια Βικτώρια και ποιος  Γηρυόνης ;

Βιολέτα είναι το φαινόμενο που χτύπησε όλα τα νοικοκυριά προχθες στην διάρκεια ενός ακόμα επεισοδίου του σήριαλ “ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ”.

Μετά από το νταλαβέρι στον στάβλο με τον Κωνσταντή μένει με τα εσώρουχα αφού ο λεγάμενος της έχει πάρει τα ρούχα και αναγκάζεται το κορίτσι να περπατήσει στους δρόμους του χωριού με το κομπινεζόν.

Θυμίζει λίγο Βάνα Μπάρμπα σε ένα άλλο τηλεοπτικό σήριαλ που το λέγανε ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ και έπαιζε πριν από καμμιά 20αριά χρόνια στο ΜΕΓΚΑ  όπου με τον Τζώρτζογλου είχε και αυτή τα ανταμώματα της στον στάβλο του κτήματος.

Πάντως η Θεοφανία Παπαθωμά ως Βιολέτα στο σήριαλ “ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ” είναι θα λέγαμε το κερασάκι στην τούρτα αφού μπορεί και κάνει την διαφορά.

Είναι το αλατοπίπερο του σήριαλ και με την παρουσία της ξεσηκώνει όλο το Διαφάνι !

Πάντως το επεισόδιο του στάβλου είχε πολύ Βιολέτα η οποία μάλιστα χυνόταν από παντού.

Νομίζω ότι ο σκηνοθέτης θα έπρεπε να ήταν πιο προστατευτικός αφού σε αρκετά πλάνα μας έφερνε αντιμέτωπους με τα προσόντα της Βιολέτας που αναμφισβήτητα είναι πλούσια !

Πάντως η Βιολέτα μετά το καζίκι που έπαθε αποφασίζει να πάρει μια χούφτα χάπια αλλά μάλλον την προλαβαίνει ο Μιλτιάδης που την έχει καψούρα και την πολιορκεί με κάθε ευκαιρία.

Είναι σίγουρο οτι η Βιολέτα θα σωθεί έστω και στο παρά πέντε αφού δεν γίνεται να συνεχιστεί η ζωή στο Διαφάνι χωρίς την Βιολέτα.

Μια άλλη επιτυχία του σήριαλ είναι τα τηλεοπτικά ονόματα των πρωταγωνιστών.

Αγορίτσα η οικιακή βοηθός στην οικία του προύχοντος του χωριού Δούκα , Βιολέτα η καφετζού που είναι και τσαχπινογαργαλιάρα , Δρόσω η αγαθή αδελφή με τις κρυφές προσδοκίες , Κωνσταντής ο κακομαθημένος γιός του Δούκα και Ανέτ η Κάτια Δανδουλάκη ως η κοσμογυρισμένη αδερφή.

Όλες αυτές οι μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες συμβάλουν στην μεγάλη επιτυχία του συγκεκριμένου σήριαλ που έχουμε την εντύπωση ότι παίζει χωρίς αντίπαλο.

 

Καλύτερος ο καιρός μετά τα δύο καιρικά συστήματα που μας επηρεάσαν και μας τέντωσαν , ιδιαίτερα την Θάσο που θα κάνει πολύ καιρό για να συνέλθει.

Είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε παρακάτω και αυτό θα κάνουμε.

 

Άρχισαν οι επώνυμοι ο ένας μετά τον άλλο τις selfie με φόντο το  Χριστουγεννιάιτκο δέντρο.

Οι περισσότεροι έχουν στολίσει και όσοι δεν βρήκανε τον χρόνο θα το κάνουν το Σαββατοκύριακο που έρχεται αφού ο Δεκέμβρης θα πρέπει να μας βρει με εορταστική διάθεση.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχουμε μία όμορφη Τετάρτη.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης