• 6 Μαΐου 2024,

ΠΩΛΕΙΤΑΙ … όπως είναι !

 ΠΩΛΕΙΤΑΙ … όπως είναι !

Είναι πολύ πιθανό με την μανία που έχει πιάσει τα τελευταία χρόνια τους Βούλγαρους να αγοράζουν τα πάντα από το Παληό και μετά να βρεθεί αγοραστής και για το Φιδονήσι.

Το νησάκι το οποίο έχει περίπου 150 στρέμματα έκταση βρίσκεται σε απόσταση 1,5 ναυτικό μίλι από τη Νέα Ηρακλείτσα.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες οι ιδιοκτήτες του οι οποίοι είναι τρεις, δύο Καβαλιώτες και ένας Αθηναίος, ζητούν για το εν λόγω νησάκι 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Υπάρχουν κάποια θεματάκια  όσο αφορά τους όρους δόμησης ενώ θα πρέπει αυτός που είναι αποφασισμένος να το αγοράσει να βρει τρόπο να φέρει στο νησί νερό και ρεύμα.

 

Από αύριο Τετάρτη βελτιώνεται ο καιρός και αρχίζει και πάλι η θερμοκρασία να ανεβαίνει.

Είναι νωρίς από τώρα να μιλήσουμε για τον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας αλλά και την Κυριακή του ΠΑΣΧΑ αν και οι πρώτες  πρόωρες προβλέψεις κάνουν λόγο για αστάθεια.

 

Μετά τον Τζέημς Καφετζή που αποχώρησε οικιοθελώς από το Survivor την περασμένη εβδομάδα προχθές αποχώρησε για λόγους προσωπικούς και ο Αλέξης Παππάς που είναι γεγονός ότι άντεξε στον Άγιο Δομίνικο πάνω από δύο μήνες.

Τυχαίο ότι και οι δύο αποχωρήσανε μετά το πάρτι της ένωσης ;

Και όσο αφορά τον Παπά με την συμφωνία που έκανε με την παραγωγή για την είσοδο του στο παιχνίδι μετά από δύο μήνες έχει βγάλει περισσότερα και από τον παίκτη που θα κερδίσει το Survivor.

Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει να κάθεται και να πεινάει …

Φεύγει κατά 135.000 χιλιάδες ευρώ πλουσιότερος ενώ με τα ίδια λεφτά  στο λογαριασμό του θα αποχωρήσει σύμφωνα με πληροφορίες και ο Σάββας ο Γκέντσογλου τις επόμενες ημέρες.

 

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, τη Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι άστατες οι καιρικές συνθήκες. Θα περάσουν κάποιες κακοκαιρίες με αποτέλεσμα να σημειωθούν βροχοπτώσεις.

Δεν αποκλείεται κοντά στο Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα να περάσει ένα κύμα κακοκαιρίας, για να δώσει κάποιες βροχές και να ρίξει τη θερμοκρασία σε πιο φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, με τις θερμοκρασίες να ανέρχονται στους 23-24 βαθμούς Κελσίου.

Τέλος, ο μετεωρολόγος του OPEN ανέφερε ότι ο άστατος καιρός το Πάσχα είναι κάτι το συνηθισμένο.

Πιο ασφαλείς προβλέψεις για τον καιρό την Κυριακή του ΠΑΣΧΑ την Μεγάλη Εβδομάδα και σίγουρα μετά την Μ.Τετάρτη.

 

Παιδιά ο Βαγγέλης Γερμανός δεν χάνεται το ερχόμενο Σάββατο στο Παλλάδιο.

Στο δίλλημα (αλά Μουσικό κουτί) Θηβαίος ή Γερμανός η σελίδα λέει ΓΕΡΜΑΝΟΣ!

Και μόνο για το τραγούδι Ο ΔΡΑΠΕΤΗΣ ,  Βαγγέλης Γερμανός ο οποίος σήμερα είναι 74 ετών και η πρώτη του επαφή με την Καβάλα έγινε αρχές δεκαετίας του ’80 σε μία συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ τότε.

 

H Βικτώρια Μπέκαμ γιόρτασε τα 50 της γενέθλια σε κλαμπ του Λονδίνου και αποχώρησε από αυτό «τάπα»  ξημερώματα και στην πλάτη του συζύγου της Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης