Πολιτιστικοί Σύλλογοι: Εκδρομές, χοροί και Καλαμίτσα

 Πολιτιστικοί Σύλλογοι: Εκδρομές, χοροί και Καλαμίτσα

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου Καβάλας, βρίσκονται σε κίνηση, εξαιτίας  των αποκριάτικων εκδηλώσεων που κορυφώνονται το προσεχές τριήμερο και των εκδρομών που πολλοί από αυτούς οργανώνουν επίσης το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας.

Η εκδρομή της Θρακικής Εστίας στη Νάουσα, το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρα, δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω περιορισμένων συμμετοχών. Το χορευτικό της Θρακικής Εστίας δεν θα εμφανισθεί στις εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας στην Καλαμίτσα, αφού θα λάβει μέρος στο καρναβάλι της Χωριστής στη Δράμα.

Δεν θα πραγματοποιήσει εκδρομή, όπως προγραμμάτιζε στο Πόζαρ ο σύλλογος Κηπούπολης – Καλαμίτσας, αλλά θα λάβει μέρος στις εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας, την Καθαρά Δευτέρα στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γυμναστηρίου.

Ο πολιτιστικός σύλλογος της Παναγίας «Το Κάστρο» το τριήμερο θα βρίσκεται με ένα λεωφορείο σε εκδρομή στα Τρίκαλα.

Η Θασιακή Ένωση πραγματοποιεί το ίδιο διάστημα εκδρομή στα Γιάννενα. Γέμισε δύο λεωφορεία κι όπως είπε στην εφημερίδα μας ο πρόεδρος του συλλόγου υπάρχει και λίστα αναμονής.

Προχθές Κυριακή πραγματοποίησε τον αποκριάτικό του χορό, με μεγάλη επιτυχία, ο Σύλλογος της Αγίας Παρασκευής, το χορευτικό συγκρότημα του οποίου, την Καθαρά Δευτέρα θα χορέψει στις εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας.

Τέλος ο Σύλλογος των Ποταμουδίων, προετοιμάζει από τώρα μία μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στην αίθουσα του ΟΣΚΑΡ στις 11 Μαρτίου, με τίτλο «Αιγαιπελαγίτικοι χοροί» και συμμετοχή του συγκροτήματος των «Εμπειροτεχνών».

 

Διαβάστε επίσης