Πολύ καλός ο ΑΟΚ στο 0-0 με τη Δόξα Δράμας (φωτογραφίες)

 Πολύ καλός ο ΑΟΚ στο 0-0 με τη Δόξα Δράμας (φωτογραφίες)

Ο ΑΟΚ έκανε την καλύτερη του μέχρι τώρα εμφάνιση στα φιλικά παιχνίδια.
Σοβαρός, πειθαρχημένος, ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο ενώ απείλησε και την εστία της Δόξας.
Η ομάδα του Δερμιτζάκη είχε τον Τσούτση σε εξαιρετική μέρα στα πρώτα 45 λεπτά και δυο παίκτες που έτρωγαν σίδερα στη μεσαία γραμμή.
Ο Γαβριηλίδης και ο Κέρθι έκαναν ένα πολύ ουσιαστικό παιχνίδι. Γενικά η ομάδα λειτούργησε πολύ καλά και σαν σύνολο.
Η Δόξα πίεσε πολύ ψηλά στην αρχή, θέλησε να κυκλοφορήσει τη μπάλα αλλά επιθετικά κάτι έλειπε από την ομάδα του Βεργέτη.
Ο ΑΟΚ που δεν είχε τους Βρονταρά, Μπαρέτα και Ψάλτη, χειροκροτήθηκε δικαιολογημένα.
Ο Δερμιτζάκης έβαλε από την αρχή τον Γεμιστό στη θέση του σέντερ φορ.

Ο Τόσκας είχε καλές τοποθετήσεις όπως και ο Λυμπεράκης αλλά και ο Κονταξής στο β` μέρος. Επίσης στο β` μέρος έπαιξε για πρώτη φορά ο Κασμερίδης και στάθηκε ικανοποιητικά.
Στο πρώτο μέρος αρχικά η Δόξα απείλησε με δυο κεφαλιές του Κρητικού στο 8` και στο 12`.
Στη συνέχεια στο 17` το φάουλ του Γιατσβίνοβιτς ανάγκασε τον Πίτκα σε μια πολύ δύσκολη απόκρουση.
Στο 32` έχασε μια μεγάλη ευκαιρία ο Γιατσβίνοβιτς που αστόχησε από το ύψος του πέναλτι μετά από ωραία προσπάθεια και πάσα του Τσούτση.
Στο 44` η κλασσική ευκαιρία για τη Δόξα όταν ο πολύ γρήγορος Κουσκουνάς πλάσαρε αλλά πρόλαβε πάνω από τη γραμμή και έσωσε ο Λυμπεράκης.
Το β` μέρος δεν είχε πολλές φάσεις.
Στο 55` ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος απείλησε με σουτ μέσα από την περιοχή ενώ στο 72`την κεφαλιά του Τόσκα μπλόκαρε ο Μένκα.
Στο 83` από φάουλ του Νατσιόπουλου και κόντρα σε αμυντικό, ο Μαρκόπουλος έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Δήμιζας. Πολύ καλός ο διαιτητής Βαρελτζίδης.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.
ΑΟΚ: Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Τόσκας, Τουμανίδης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος, Κέρθι, Γιατσβίνοβιτς, Τσούτσης, Γεμιστός.
Αγωνίστηκαν στο β` μέρος και οι: Θωμαϊδης, Μπλιός, Κονταξής, Αδαμάκης, Παυλίδης, Ντουρτμές, Χατζηκυριάκου, Κασμερίδης από το 46`, Βαλαβανόπουλος. Στην αποστολή και οι Βοσνιάδης, Μαλαμίδης, Παπαποστόλου.
Δόξα Δράμας: Πίτκας, Βιτλής, Ζοάο Πάουλο, Ανδρέου, Μπαϊκαρά, Μακρής, Ροτζέριο, Ριζογιάννης, Κρητικός, Κρουζ, Κουσκουνάς. Αγωνίστηκαν και οι: Μένκα, Πεταυράκης, Ρουγκάλας, Ρεβυθόπουλος, Σιώπης, Παρασκευάς, Νατσιόπουλος, Πατράλης, Μαρκόπουλος, Σούμα, Σαμπανίδης, Γαβριήλ.

Διαβάστε επίσης