• 5 Μαΐου 2024,

Πολύς κόσμος για το μπριτζ

 Πολύς κόσμος για το μπριτζ

Απρόσμενα μεγάλη προσέλευση κόσμου σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο «LUCY», στην πρώτη συνάντηση των φίλων του Μπριτζ, αυτών δηλαδή που θα δημιουργήσουν τον σύλλογο Φίλων Μπριτζ Καβάλας.

Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στο ότι ένας πυρήνας ανθρώπων που αγαπά το παιχνίδι αυτό, δραστηριοποιείται ήδη οργανωμένα, σε συνεργασία με το σύλλογο Μπριτζ με την ονομασία «Γαλαξίας Δράμας».

Για να ενισχυθεί η προσπάθεια της Καβάλας, ήταν την Τετάρτη το απόγευμα στο ραντεβού κι αρκετοί Δραμινοί. Στην εφημερίδα μας μίλησε ο Δημήτρης Τσεκμέζογλου, ένας από τους πολλούς μηχανικούς της πόλης, που αγαπούν και παίζουν Μπριτζ. Όπως εξήγησε το Μπριτζ έχει ρίζες στην Καβάλα από την εποχή της Καπνεργασίας. Το χαρακτήρισε τεχνικό κι ολυμπιακό άθλημα. Θέλουμε – είπε – να προσελκύσουμε κόσμο. Να χαρεί μαζί μας το παιχνίδι.

Το επόμενο βήμα η δημιουργία συλλόγου. Επόμενο βήμα μία ομάδα που θα δημιουργηθεί μέσα από μαθήματα, τα οποία θα αρχίσουν το φθινόπωρο, για να υπάρξουν οι πρώτοι 20 με 25 παίκτες, που θα λάβουν μέρος επίσημα σε αγώνες για την ομάδα της Καβάλας.

Στη διαδικασία της συνάντησης την Τετάρτη έγιναν αρκετές εγγραφές μελών, στον υπό δημιουργία σύλλογο.

 

 

Διαβάστε επίσης