Πολύς κόσμος για την “Ημέρα Κάστανου” στο καστανόδασος του Παλαιοχωρίου

 Πολύς κόσμος για την  “Ημέρα Κάστανου” στο καστανόδασος του Παλαιοχωρίου

Στο κατάμεστο από κόσμο καστανοδάσος του Παλαιοχωρίου του Δήμου Παγγαίου πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 29 Οκτωβρίου, η καθιερωμένη «Ημέρα Κάστανου» που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλη τη βόρεια Ελλάδα. Ο καλός καιρός ήταν σύμμαχος όλων όσων αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια εκδρομή στην πανέμορφη φθινοπωρινή φύση του Παγγαίου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιοχωρίου. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν άφθονα ψητά και βραστά κάστανα,  κρασί, πολύ χορό και γλέντι με διάφορα εδέσματα για τα οποία φρόντισαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοχωρίου και η ποδοσφαιρική ομάδα «Ένωση Παγγαιϊκού – Δρυάδας».

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο βουλευτής Καβάλας Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ο Δήμαρχος Παγγαίου  Φίλιππος Αναστασιάδης,  ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Γάκης, οι αντιδήμαρχοι Στέργιος Παπαευθυμίου και Όλγα Αμπατζιά, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου Αποστολία Δημητρακούδη,  ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γάκης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι,  και πλήθος κόσμου.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά, αρχικά, όλους τους δημότες του Δήμου Παγγαίου αλλά και το σύνολο των πολιτών από την ευρύτερη περιοχή που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά και συνέβαλαν για ακόμα μια χρονιά στην επιτυχία της εκδήλωσης. Παράλληλα, εκφράζει  τις ευχαριστίες της προς όλους όσοι δούλεψαν σκληρά για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και προσέφεραν τα μέγιστα, προκειμένου να υπάρξει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Ευχαριστεί θερμά τον συνδιοργανωτή Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιοχωρίου καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες Συλλόγους: Πολιτιστικό Σύλλογο Ποδοχωρίου, Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αντιφιλίππων και Σύλλογο Μυτιληναίων Νομού Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης