Πολύς κόσμος στα λασπόλουτρα λόγω εκδήλωσης του Κυνηγετικού Συλλόγου Καβάλας

 Πολύς κόσμος στα λασπόλουτρα λόγω εκδήλωσης του Κυνηγετικού Συλλόγου Καβάλας

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε – ειδικά την Κυριακή – αν και η διαδικασία άρχισε το Σάββατο, έκθεση μορφολογίας σκύλων, πόιντερ σέττερ και ελληνικού ιχνηλάτη, που πραγματοποιήθηκε πολύ κοντά στα λασπόλουτρα των Κρηνίδων.

Περισσότερα από 100 σκυλιά διαγωνίστηκαν, προερχόμενα από διάφορα σημεία της Ελλάδος, ακόμη κι από την Πελοπόννησο. Η μεγάλη πλειοψηφία των σκύλων προέρχονταν από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Υπήρχαν ωστόσο συμμετοχές από την Πελοπόννησο, το Αγρίνιο και τη Φλώρινα.

Οικοδεσπότης ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καβάλας, μια ακόμη διοργάνωση του οποίου, σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία. Ταυτόχρονα ο Κυνηγετικός Σύλλογος πέτυχε να προβάλλει σε όλη την Ελλάδα τα λασπόλουτρα, αφού η έκθεση μορφολογίας πολύ κοντά σε αυτά. Ήταν αδύνατο όσοι συμμετείχαν ή παρακολούθησαν την έκθεση να μην δουν, να πληροφορηθούν, να μάθουν από κοντά τη λειτουργία των λασπόλουτρων.

Οργανωτικά όλα κύλησαν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς υπήρχε καλή προετοιμασία της έκθεσης και εξυπηρέτηση όλων όσων προβλέπονταν κι έγιναν με τρόπο υποδειγματικό, άσχετα αν κάποιος που διακρίθηκε με το σκύλο του ή όχι, ευχαριστήθηκε τη συμμετοχή του στην έκθεση μορφολογίας, καθώς παρέμεινε για ώρες σ΄ έναν καταπράσινο και δροσερό χώρο.

Αναπτύχθηκαν οι γνωστές συζητήσεις σχετικά με τα σκυλιά και την κυνηγετική περίοδο που έρχεται. Οι κυνηγοί ήρθαν πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

 

Διαβάστε επίσης