Πολύς κόσμος στη συνέλευση και βασιλόπιτα των συνταξιούχων της ΒΦΛ

 Πολύς κόσμος στη συνέλευση και βασιλόπιτα των συνταξιούχων της ΒΦΛ

Γενική συνέλευση και βασιλόπιτα είχε το πρόγραμμα της εκδήλωσης το μεσημέρι του Σαββάτου του σωματείου των συνταξιούχων της ΒΦΛ. Εντυπωσιακά μεγάλη η προσέλευση των μελών. Θύμισε παλιές καλές εποχές για το σωματείο. Απέδειξε την καλή δουλειά που κάνει η σημερινή διοίκηση που έχει πολύ δραστήρια μέλη υπό τον πρόεδρο κ. Παναγιωτίδη.

«Οι βουλευτές μας απέφυγαν. Θα τους τα λέμε στις πλατείες» είχε ο κ. Παναγιωτίδης.

Με μικρή καθυστέρηση στην εκδήλωση προσήλθε η βουλευτής Τάνια Ελευθεριάδου κι έτσι οι εντυπώσεις κατά κάποιο τρόπο διορθώθηκαν.

Στη διάρκεια της συνέλευσης έγινε ενημέρωση στα μέλη για τα γνωστά θέματα διεκδικήσεων αναδρομικών από της συντάξεις που περικόπηκαν. «Εύχομαι στις επόμενες συντάξεις μας να δούμε αύξηση όπως αυτό επιβλήθηκε από τις αποφάσεις του συμβουλίου της Επικρατείας» είπε ο κ. Παναγιωτίδης.

Στην εκδήλωση ήταν επίσης οι αντιπεριφερειάρχες Αντωνιάδης- Σιμιτσής, ο εκπρόσωπος του Δήμου Καβάλας δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μιχαηλίδης, ο πρώην βουλευτής κ. Τάκης Εμμανουηλίδης, ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων κ. Βογιατζίδης.

Ήταν επίσης πρώην διευθυντές του εργοστασίου αλλά και πολλοί πρόεδροι άλλων σωματείων συνταξιούχων.

Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, πατέρας Ηλίας. Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε για την εθελοντική δράση του υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος, συνταξιούχος της ΒΦΛ, κ. Σταύρος Εμμανουηλίδης. Ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση 8ημερης εκδρομής στο εξωτερικό, για την οποία το ενδιαφέρον των μελών είναι πολύ μεγάλο.

Διαβάστε επίσης