Πολύς κόσμος στην ημερίδα της Μαίρης Χατζηκωνσταντίνου (φωτογραφίες)

 Πολύς κόσμος στην ημερίδα της Μαίρης Χατζηκωνσταντίνου (φωτογραφίες)

Πολύς κόσμος χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» για την ημερίδα που είχε θέμα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και διοργάνωση η. κ Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου(Ποινικολόγος με ειδίκευση στον αθλητικό δίκαιο).  Μάλιστα και η ίδια ήταν στο πάνελ των εισηγητών όπως και ο Αλέξης Πολίτης(Ιατρός Πνευμονολόγος Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας) και ο Πέτρος Τσιάρας(Μάστερ, καθηγητής φυσικής αγωγής).

Η ημερίδα ξεκίνησε στις 19.00 και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 22.00 αφού υπήρχε μεγάλος διάλογος ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και στους εισηγητές.

Παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι των αθλητικών  σωματείων της Καβάλας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιώργος Γραμμένος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας, ο υποψήφιος Βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης,  ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές στο Δήμο, στη Περιφέρεια  αλλά και εκπρόσωποι της Εκκλησίας.

Συντονιστής της ημερίδας ήταν ο Τάσος Πατσίδης.

Η ημερίδα στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.  Ηταν συνέχεια της ημερίδας που είχε πραγματοποιηθεί στο Δήμο Παγγαίου ενώ θα ακολουθήσει το Μάιο και ημερίδα στη Χρυσούπολη.

Διαβάστε επίσης