Πολύς κόσμος στην ομιλία της Φώφης Γεννηματά

 Πολύς κόσμος στην ομιλία της Φώφης Γεννηματά

Στο πλαίσιο περιοδείας της σε όλη την Ελλάδα για την εκλογή αρχηγού της ΔΗ.ΣΥ. η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ (υποψήφια πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ.) Φώφη Γεννηματά μιλά αυτήν την ώρα στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ωκεανίς.

Όπως φάνηκε το εγχείρημα της ΔΗ.ΣΥ. συσπειρώνει τον κόσμο, κυρίως αυτόν που παραδοσιακά ψήφιζε το ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό του ακροατηρίου. Γνωστά στελέχη και πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ απ’ όλο το Νομό ακούν την κ. Γεννηματά. Εκτός από τα διαδικαστικά και την προοπτική της κεντροαριστεράς ασκεί κριτική και στη Κυβέρνηση και στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Στο κοινό ήταν η βουλευτής Δράμας Χαρά Κεφαλίδου, η πρώην βουλευτής Τόνια Αντωνίου, εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ Έβρου κτλ. Από πλευράς Καβάλας συμμετείχαν οι πρώην βουλευτές Δημοσθενόπουλος, Τσακλίδης, Η. Παπαδόπουλος, Παπουτσής, Τιμοσίδης, ο δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος και οι πρώην Δήμαρχοι Σιμιτσής, Κωταϊδης και Πασαλίδης και πολλοί άλλοι. Η ΔΗΜΑΡ εκπροσωπήθηκε από τον Βασίλη Τραϊφόρο και τον Κυριάκο Κελίδη. Πριν από την κ. Γεννηματά υπήρξε χαιρετισμός του Ιορδάνη Χοροζίδη.

Διαβάστε επίσης