Πολύς κόσμος στην ομιλία της Νατάσας Παζαΐτη – Πως περιέγραψε τη σχέση της με την Καβάλα (φωτογραφίες)

 Πολύς κόσμος στην ομιλία της Νατάσας Παζαΐτη – Πως περιέγραψε τη σχέση της με την Καβάλα (φωτογραφίες)

Κατάμεστη από κόσμο είναι η αίθουσα εκδηλώσεων στο κτίριο του Λυκείου των Ελληνίδων. Η γιατρός Νατάσα Παζαΐτη, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, μιλά για τον καρκίνο του μαστού και την πρόληψη του. Όπως είπε εισαγωγικά έχει αφιερώσει τη ζωή της σε αυτό το θέμα.

Στα πρώτα της λόγια αναφέρθηκε στη σύνδεση της με την Καβάλα. Είπε ειδικότερα:  «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που επισκέπτομαι σήμερα την Καβάλα. Είναι μία από τις αγαπημένες μου πόλεις. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Η Καβάλα ήταν η πιο συχνή μας εκδρομή. Επίσης έχω και πολλούς συγγενείς εδώ. Αισθάνομαι πολύ οικεία στην Καβάλα. Όπως επίσης αισθάνομαι πολύ οικεία επειδή είμαι στο Λύκειο Ελληνίδων. Όπως ειπώθηκε και νωρίτερα, ήμουν πολλά χρόνια χορεύτρια του Λυκείου Ελληνίδων της Θεσσαλονίκης».

Η συντριπτική πλειοψηφία του κοινού είναι γυναίκες. Στην πρώτη σειρά καθισμάτων οι σύζυγοι των αιρετών και πρώην αιρετών.  Η Νατάσα Παναγιωτοπούλου, η Ντόρα Καλαντζή, η Μαρία Κεσίδου (σύζυγος του Θόδωρου Μαρκόπουλου), η Κορίνα Χιώτη Πρασσά, η Μαρία Φρατζεσκάκη κτλ. Από τους ελάχιστους άνδρες ο εκπρόσωπος της Ι. Μητρόπολης, ο διοικητής του Νοσοκομείου Κομοτηνής Γ. Φιλιππίδης, ο Μακάριος Λαζαρίδης κτλ

Διαβάστε επίσης