• 25 Απριλίου 2024,

Πως διαμορφώνεται ο χάρτης της Α` κατηγορίας μετά τις 3 αποχωρήσεις

 Πως διαμορφώνεται ο χάρτης της Α` κατηγορίας μετά τις 3 αποχωρήσεις

Ο Κεραυνός Πέρνης, ο Φρίξος Πλατανοτόπου και η Κεραμωτή είναι οι τρεις ομάδες τελικά που δεν δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας για τη σεζόν 2020-2021.

Για τον Φρίξο και την Κεραμωτή υπήρχαν μαύρα σύννεφα στις αρχές του καλοκαιριού ενώ ο Κεραυνός φαινόταν ότι θα έπαιρνε μέρος ενώ είχε κάνει και δυο μεταγραφές (Γεωργούσης, Ευφροσυνίδης) ενώ είχε αντιδράσει έντονα και στην ανακοίνωση του Πανδραμαϊκού ότι η ομάδα της Δράμας απέκτησε τον Κωνσταντάρα.

Ο Κεραυνός Πέρνης μετά τη διετή παρουσία στη Γ` Εθνική και σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου δυστυχώς τουλάχιστον για φέτος δε θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ.

Οι ομάδες που έρχονται από τη Β` κατηγορία

11 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Αυτές είναι: Βύρωνας, Ορφέας, Δόξα Θεολόγου, Βρασίδας Νέας Περάμου, Κεραυνός Ελευθερών, Αστέρας Φωλιάς, Άρης Πηγών, Άρης Πρίνου,  Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Αναγέννηση Λιμεναρίων, Δόξα Αμυγδαλεώνα.

Οι ομάδες που δικαιούνται από τη Β` κατηγορία να συμμετέχουν στην Α` και να αντικαταστήσουν τις τρεις ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή είναι ο Άρης Ζυγού, ο Παγγαιϊκός Παλαιοχωρίου και Μακεδονικός Αγιάσματος.

Ο Άρης Ζυγού και ο Παγγαιϊκός ήδη δήλωσαν συμμετοχή, περιμένουμε το Αγίασμα.

Σημειώνουμε ότι την Παρασκευή 21 Αυγούστου τελειώνει η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής για τα πρωταθλήματα της Β` και Γ` κατηγορίας της ΕΠΣΚ. Οπότε μετά θα γνωρίζουμε ακριβώς το νέο χάρτη των κατηγοριών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ.

Πάντως τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ  πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα αρχίσουν μετά τις 26-27  Σεπτεμβρίου  από τη στιγμή που τα γήπεδα σε Δήμο Καβάλας και Δήμο Παγγαίου, παραμένουν κλειστά έως και τις 23 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση του Κεραυνού Πέρνης

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώνουμε πως η ομάδα μας δεν θα συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας.

Η απόφαση πάρθηκε από το Δ/Σ έπειτα από πολλές προσπάθειες συγκρότησης της ομάδας μας, αλλά τελικά λόγω πολλών αντικειμενικών δυσκολιών αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Δυστυχώς η έλλειψη ενδιαφέροντος για την βιωσιμότητα του συλλόγου μας από ανθρώπους που έχει ανάγκη η ομάδα, οι οικονομικές τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, αλλά και η αβεβαιότητα του αύριο με την κατάσταση που μας έχει φέρει ο κορωνοϊός, μας ανάγκασαν να αποφασίσουμε την απόχη της ομάδας για την φετινή περίοδο, καθώς η τύχη της θα κρινόταν αβέβαιη.

Ευελπιστούμε πως στο μέλλον θα αλλάξουν οι συνθήκες για τον Κεραυνό και ευχόμαστε η ομάδα του χωριού μας να επιστρέψει πιο δυνατή και με μια πιο υγιείς επαναλειτουργία.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους μας στήριξαν οικονομικά αλλά και ηθικά όλα αυτά τα χρόνια.

Με τιμή το Δ/Σ

Διαβάστε επίσης