• 28 Απριλίου 2024,

Πώς θα αναδείξετε το στυλ σας με κομμάτια που είναι στη μόδα

 Πώς θα αναδείξετε το στυλ σας με κομμάτια που είναι στη μόδα

Την εποχή που όλοι ακολουθούν πιστά τη μόδα, αυτό που θα πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι να φοράτε ό,τι σας κάνει να νιώθετε άνετα και σας ταιριάζει. Φυσικά μπορείτε να υιοθετήσετε κάποιες τάσεις της μόδας, όμως είναι κριτικής σημασίας να επιλέξετε αυτές που σας ταιριάζουν. Το στυλ είναι μία καθαρά προσωπική υπόθεση και ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του. Θα δούμε λοιπόν τι μπορείτε να κάνετε για να έχετε ένα αλάνθαστο στυλ στα μέτρα σας, καθώς και ποια κομμάτια μπορείτε να φορέσετε αυτή την εποχή.

Αρχικά, δε θα πρέπει να ξεχνάτε ότι η απλότητα είναι η πιο σημαντική έννοια για ένα πετυχημένο στυλ. Προσπαθήστε να μην παραφορτώνετε τα ντυσίματα σας, ακόμα και αν ετοιμάζεστε για μία βραδινή έξοδο και θέλετε να ξεχωρίσετε. Η απλοποίηση των συνδυασμών που έχετε στη διάθεσή σας είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε.

Ό,τι και αν φοράτε, είναι απαραίτητο να σας αρέσει. Όσο και αν επιθυμείτε να ακολουθήσετε τις τάσεις της μόδας, εάν κάτι δε σας ικανοποιεί ή δε σας κάνει να νιώθετε άνετα φορώντας το, καλύτερα αφήστε το στη άκρη. Έτσι θα αποκτήσετε σταδιακά το δικό σας προσωπικό στυλ φορώντας μόνο τα ρούχα και τα αξεσουάρ που σας αρέσουν.

Μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να ντύνεστε πάντα ανάλογα με την περίσταση στην οποία πηγαίνετε. Εάν το προσωπικό σας στυλ είναι πιο άνετο και ανέμελο, καλύτερα να μην το υιοθετήσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά να φορέσετε κάτι ταιριαστό με το χώρο αυτό. Αντίστοιχα, όταν ετοιμάζεστε για μία επίσημη περίσταση, φροντίστε το look σας να είναι επίσημο. Η ίδια συμβουλή ισχύει και για τον καιρό. Ανάλογα με την εποχή επιλέξτε τα κατάλληλα ρούχα και θα είστε πάντα καλοντυμένες.

Ένα πολύ σημαντικό βήμα για ένα πετυχημένο στυλ είναι να βρείτε τα ρούχα που ταιριάζουν στο σωματότυπo σας. Θα πρέπει λοιπόν να ανακαλύψετε αυτά που σας ταιριάζουν πραγματικά και σας κολακεύουν. Δοκιμάστε διαφορετικά κομμάτια προκειμένου να καταλήξετε σε όσα σας ταιριάζουν περισσότερο και κρατήστε τα ως μία βάση για το στυλ σας.

Αναμφίβολα οι μονόχρωμοι συνδυασμοί είναι πολύ κομψοί και διαχρονικοί. Καλό θα είναι όμως, εκτός από αυτούς, να φοράτε και διαφορετικά χρώματα τα οποία σας ταιριάζουν και αναδεικνύουν  τα χαρακτηριστικά σας.

Ό, τι και αν προτιμήσετε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι την εποχή αυτή σίγουρα θα φορεθούν πολύ οι φούστες και τα φορέματα σε διάφορα μήκη, τα ρούχα με πουά σχέδιο, τα animal print, τα ρούχα με δαντέλα αλλά και τα φανταχτερά υφάσματα, καθώς και τα ξεθωριασμένα τζιν σε διάφορες αποχρώσεις. Ό,τι και αν φορέσετε, μην ξεχάσετε τα γυαλιά ηλίου σας, τα οποία αποτελούν το νούμερο ένα αξεσουάρ αυτή την εποχή. Τα γυαλιά ηλίου θα σας χαρίσουν στυλ και θα σας παρέχουν την απαραίτητη προστασία από τον ήλιο.

Και όπως θα έλεγε και η μαμά σας: «Να βάζετε Αντηλιακό!»

Διαβάστε επίσης