Που θα κάνουν προετοιμασία οι ομάδες – Τον Οκτώβριο έτοιμο για χρήση το Βερούλειο;

 Που θα κάνουν προετοιμασία οι ομάδες  – Τον Οκτώβριο έτοιμο για χρήση το Βερούλειο;

Οι εργασίες στο Βερούλειο συνεχίζονται με γρήγορο ρυθμό ενώ σύμφωνα με τους αισιόδοξους υπολογισμούς οι ομάδες θα μπορέσουνε να το χρησιμοποιήσουνε τον Οκτώβριο. Μιλάμε για τον Βύρωνα, την ΑΕΚ και τον Ηρακλή Καβάλας. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα χάσουνε λίγες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων που συμμετέχουν. Η ΑΕΚ και ο Βύρωνας στην Α` κατηγορία και ο Ηρακλής στη Β` κατηγορία. Τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ ξεκινάνε στις 15 Σεπτεμβρίου.   Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Φιλόσογλου σε λίγες μέρες θα έχει συνάντηση με τους παράγοντες όλων των ποδοσφαιρικών σωματείων της πόλης, φυσικά και των ομάδων του Βερουλείου. Επίσης ο Γιώργος Φιλόσογλου θα συναντηθεί και με τα υπόλοιπα ποδοσφαιρικά  σωματεία του Δήμου.

Εκεί θα οριοθετηθούν κάποια πράγματα.  Ποιες έδρες θα δηλωθούν από τις ομάδες του Βερούλειου στις αρχές της νέας αγωνιστικής σεζόν. Τα γήπεδα της Καβάλας που είναι διαθέσιμα είναι στο Χαλκερό και στου Κωτσάλου. Πολύ δύσκολα κάποια από αυτές τις τρεις ομάδες θα παίξει στο «Ανθή Καραγιάννη» χωρίς όμως να το αποκλείουμε.  Ο Δήμος θα παραχωρήσει γήπεδα σε αυτές τις ομάδες για τις πρώτες αγωνιστικές αλλά και για το Κύπελλο της ΕΠΣΚ. Να βγει κάποια ομάδα εκτός Δήμου Καβάλας και να παίξει σε άλλο γήπεδο, μάλλον είναι πολύ δύσκολο.

Οσον αφορά τις προετοιμασίες τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Ο Βύρωνας θα κάνει την προετοιμασία του στα γήπεδα του Χαλκερού, η ΑΕΚ στις εγκαταστάσεις της στο Δάτο και ο Ηρακλής στις εγκαταστάσεις του στο Περιγιάλι, φαίνεται δηλαδή να μην υπάρχει πρόβλημα.   Για τη τμήματα υποδομής των τριών αυτών συλλόγων ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια. Τα φιλικά των ομάδων θα γίνουν σε Χαλκερό, σε Κωτσάλου αλλά και στις έδρες των αντιπάλων.

Φαίνεται ότι υπάρχει ικανοποίηση για το ρυθμό που προχωράνε τα έργα στο Βερούλειο και ότι ο χειμώνας θα είναι διαφορετικός προς το καλύτερο και για τις τρεις ομάδες.  Βέβαια χρειάζεται υπομονή αφού πάντοτε υπάρχει και το απρόβλεπτο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης