• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

«Πράσινο Κίνημα»: Αλέξης Γεωργούλης και Μαρία Παναγιώτου στο Δημαρχείο Καβάλας (video)

 «Πράσινο Κίνημα»: Αλέξης Γεωργούλης και Μαρία Παναγιώτου στο Δημαρχείο Καβάλας (video)

Στο Δημαρχείο Καβάλας βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 21 Μαΐου 2024 οι υποψήφιοι με το “Πράσινο Κίνημα”, Αλέξης Γεωργούλης και Μαρία Παναγιώτου, όπου τους υποδέχτηκαν οι Αντιδήμαρχοι Πράσινου και Καθαριότητας, Κυριάκος Σταυρίδης, Πολιτισμού, Απόστολος Μουμτσάκης, Αθλητισμού, Κώστας Χατζηαναστασίου και Οικονομικών Υπηρεσιών, Γιάννης Προμούσας.

Ο κ. Γεωργούλης τόνισε με έμφαση ότι η συμμετοχή των πολιτών στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου κρίνεται απαραίτητη για να αλλάξουν οι συσχετισμοί στην ΕΕ και οι πολιτικές που εφαρμόζονται από τις εθνικές κυβερνήσεις, μέσα από την αξιοποίηση των κοινοτικών οικονομικών πόρων.

Υπογράμμισε επίσης την ανάγκη να εκπροσωπηθεί ο χώρος του τόσο στην ευρωβουλή, όσο, αργότερα, και στο ελληνικό κοινοβούλιο, προκειμένου να γίνει με ορθολογικό τρόπο η πράσινη μετάβαση που σχεδιάζουν οι Βρυξέλλες.

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Σταυρίδης σημείωσε πως οι πληροφορίες σχετικά με την υλοποίηση νέων προγραμμάτων από Ευρωπαϊκή Επιτροπή, πρέπει να διοχετευτούν, οργανωμένα και έγκαιρα, στους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και στους κοινωνικούς εταίρους, με πρωτοβουλία της κεντρικής διοίκησης, ενώ ο κ. Μουμτσάκης συμπλήρωσε ότι λόγω της ελλιπούς ενημέρωσης, το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που δικαιούται η χώρα απορροφάται από το κέντρο και την περιφέρεια της Κρήτης.

Ο κ. Γεωργούλης έλαβε γνώση των ενεργειών του Δήμου Καβάλας στον τομέα της Ανακύκλωσης και δη των δράσεων που πραγματοποιεί στις σχολικές μονάδες, καθώς και των προβλημάτων που υπάρχουν στον χώρο του αθλητισμού από αδυναμία συντήρησης και κατασκευής νέων υποδομών.

Τέλος, δεσμεύτηκε όχι μόνο να αναδείξει τα προβλήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία στο σύνολό της, αλλά και να υπερασπιστεί επαρκώς τα εθνικά συμφέροντα, όπως συνέβη κατά τη διάρκεια της θητείας του στο ευρωκοινοβούλιο με την τροπολογία που πέρασε για τα γλυπτά του Παρθενώνα, πετυχαίνοντας να αντιμετωπιστεί η προκλητική συμπεριφορά της Βρετανίας από την ΕΕ, σύμφωνα με τη διακήρυξη της Ουνέσκο.

πηγή: Δήμος Καβάλας

Διαβάστε επίσης