• 28 Μαρτίου 2024,

Πράξη ανθρωπιάς από τους Λημνιούς της Καβάλας: Προσέφεραν φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο Λήμνου

 Πράξη ανθρωπιάς από τους Λημνιούς της Καβάλας: Προσέφεραν φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο Λήμνου

Φαρμακευτικό και παραφαρμακευτικό υλικό για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη προσέφερε στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Λήμνου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λημνιών Ν. Καβάλας.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Λήμνου εξέδωσε ευχαριστήριο για την κίνηση ανθρωπιάς του Συλλόγου στο οποίο αναφέρεται: «Το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λημνιών Νομού Καβάλας για την πολύτιμη βοήθειά του να προσφέρει φαρμακευτικό και παραφαρμακευτικό υλικό στους συνανθρώπους του νησιού μας. Ευχόμαστε και στο μέλλον να σας βρίσκουμε συμπαραστάτες του έργου μας».

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λημνιών Ν. Καβάλας με τη σειρά του απηύθυνε τις ευχαριστίες μέσω της σελίδας του στο Facebook σε όλους όσοι στήριξαν την προσπάθεια αυτή: «Ευχαριστούμε κι εμείς με τη σειρά μας όλα τα μέλη του συλλόγου αλλά και τους φίλους που προσέφεραν φαρμακευτικό υλικό για τον ιερό αυτό σκοπό! Χαιρόμαστε πολύ που ο σύλλογος αποτελεί έναν σημαντικό συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε κοινωνικούς φορείς τους Λήμνου και στους Καβαλιώτες – Λημνιούς ή ακόμα και στους Καβαλιώτες που απλά αγαπούν αυτό το νησί! Ελπίζουμε το υλικό που συγκεντρώθηκε να διατεθεί στα άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη! Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μπορούμε να βοηθήσουμε!».

Πηγή :Limnosfm100.gr

Διαβάστε επίσης