• 25 Απριλίου 2024,

Τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος για τις ομάδες της κορυφής

 Τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος για τις ομάδες της κορυφής

Πέντε αγωνιστικές απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος και φαίνεται πλέον ότι πολύ δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση στην κορυφή.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου είναι στους +5 από το Σκούταρι και στους +6 από ΑΟΚ και Αετό. Το πρόγραμμα του είναι κυρίως με ομάδες που παλεύουν για την παραμονή.  Δεν είναι εύκολα ματς εκτός από τον Μ. Α Καρπερής αλλά η ομάδα των Σερρών κρατάει τη τύχη στα χέρια της.   Το Σκούταρι έχει το πιο δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του Αετού ενώ ο ΑΟΚ και ο Αετός έχουν μεταξύ τους παιχνίδια αλλά και με το Νέστο.

 

  1. Απόλλων Παραλιμνίου (39β.):Μ. Αλ. Καρπερής(εκτός), Ορφέας Ξάνθης(εντός), Μ. Αλ. Ξηροποτάμου(εκτός), Άρης Αβάτου(εντός), ΑΕ Διδυμοτείχου(εκτός).

———————————————————————————————–

  1. Ελπίδα Σκουτάρεως (34β.):Δόξα Προσκυνητών(εντός), Αετός Ορφανού(εκτός), Νέστος Χρυσούπολης(εντός), Μ. Αλ. Καρπερής(εκτός), Ορφέας Ξάνθης(εντός)
  2. ΑΟ Καβάλα (33β.):Αετός Ορφανού(εντός), Νέστος Χρυσούπολης(εκτός), Μ. Αλ. Καρπερής(εντός), Ορφέας Ξάνθης(εντός), Μ. Αλ. Ξηροποτάμου(εκτός)
  3. Αετός Ορφανού (33β.):ΑΟ Καβάλα(εκτός), Ελπίς Σκουτάρεως(εντός), Δόξα Προσκυνητών(εκτός), ΑΕ Διδυμοτείχου(εκτός), Νέστος Χρυσούπολης(εντός)

 

Διαβάστε επίσης