• 20 Απριλίου 2024,

Pre game με την Άννα Τσουκαλά του ΑΟΚ  

 Pre game με την Άννα Τσουκαλά του ΑΟΚ  

Για το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Νέα Γενιά Ασβεστοχωρίου μίλησε στο proininews η παίκτρια του ΑΟΚ  Άννα Τσουκαλά που παράλληλα σπουδάζει ψυχολογία στη Θεσσαλονίκη και επέστρεψε το καλοκαίρι στο ρόστερ της ομάδας.

Επίσης αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και τους στόχους που έχει ο ΑΟΚ από εδώ και πέρα

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Πες μας την άποψη σου για την αναμέτρηση με τη Νέα Γενιά;

Απάντηση: Είναι ένα ματς που έρχεται μετά το ματς των Χριστουγέννων και σίγουρα έχει το ενδιαφέρον του.  Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε σε μεγάλο βαθμό  πάνω στον αντίπαλο.

Είναι μια ομάδα σχετικά καλή. Παικτικά έχουμε κοινά στοιχεία με τη Νέα Γενιά. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας. Ίσως θα μπορούσαμε το ματς να το χαρακτηρίσουμε και ντέρμπι έτσι όπως έχω εγώ στο μυαλό μου τον αντίπαλο μας.  Το παιχνίδι πάντως είναι μέσα στα πλάνα μας για βαθμολογική συγκομιδή.

Το μόνο πρόβλημα στις προπονήσεις είναι το γεγονός ότι από εάν σημείο και μετά δεν έχουμε θέρμανση στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Παρακαλούμε τους αρμόδιους να λυθεί το όλο θέμα ειδικά τώρα που οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές.

Ερώτηση;  Θα επηρεάσει η διακοπή του πρωταθλήματος τον ΑΟΚ;

Απάντηση: Εχουμε σχεδόν ένα μήνα να παίξουμε. Σίγουρα παίζει το ρόλο του. Ο ρυθμός έχει σπάσει σε όλες τις ομάδες. Από την άλλη μπορεί να βγει και θετικό με παραπάνω ξεκούραση και παραπάνω ατομική δουλειά σε συγκεκριμένα κομμάτια που θέλει ο κόουτς να δουλέψει.

Ερώτηση: Η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα είναι ικανοποιητική;

Απάντηση:  Θεωρώ ότι είναι η πορεία αρκετά ικανοποιητική. Υπήρχαν και ένα δυο παιχνίδια εκτός έδρας που θα μπορούσαμε να τα είχαμε κερδίσει. Στην έδρα μας είμαστε πολύ καλές. Εχουμε κάνει σπουδαίες νίκες.  Κοιτάμε μπροστά και όσα ματς έχουμε στη συνέχεια θα κοιτάξουμε στα μάτια τον αντίπαλο μας.

Ερώτηση: Τι στόχους έχει ο ΑΟΚ στο β` γύρο του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών;

Απάντηση:  Οι στόχοι είναι ίδιοι με τον Α` γύρο. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, κάθε ματς σαν ένα κίνητρο για να νικήσουμε. Σε κάθε ματς να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Αυτό που έχουμε δουλέψει μέσα στην προπόνηση όλη την εβδομάδα. Από εκεί και πέρα θα κάνουμε ταμείο στο τέλος.

Ερώτηση: Θα περίμενες περισσότερο κόσμο στα εντός έδρας παιχνίδια  του ΑΟΚ;

Απάντηση:  Δεν μπορώ να πω ότι το γήπεδο δεν έχει κόσμο. Έτσι όπως άφησα την Καβάλα, θεωρώ ότι η προσέλευση του κόσμου είναι αρκετά μεγάλη. Θα ήθελα σίγουρα περισσότερους. Παίζουμε καλά στην έδρα μας και νομίζω ότι ο κόσμος θα δει κάτι καλό αν έρθει.

Ερώτηση: Οι ευχές της Άννας για το 2020 όσον αφορά την ομάδα Βόλεϊ του ΑΟΚ;

Απάντηση: Όσον αφορά το Βόλεϊ του ΑΟΚ, πρώτα υγεία. Μετά να διατηρήσουμε αυτή την καλή σχέση που έχουμε μεταξύ μας, παίκτριες, προπονητής, διοίκηση.

Επίσης να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Κάτι πολύ σημαντικό στα ομαδικά αθλήματα.

Διαβάστε επίσης