Pre game με την Σοφία Μαραθοκαμπίτου του ΑΟΚ

 Pre game με την Σοφία Μαραθοκαμπίτου του ΑΟΚ

Δηλώσεις στους 93,7 και στο Proininews για το παιχνίδι που χάθηκε στον Φιλαθλητικό αλλά και για αυτό που έρχεται με την Σταυρούπολη εκτός έδρας, η Σοφία Μαραθοκαμπίτου που το καλοκαίρι άφησε τη Νίκη Αλεξανδρούπολης για τον ΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις.

Ερώτηση: Πως χάθηκε το ματς με τον Φιλαθλητικό ενώ όλα τα σετ ήταν αμφίρροπα;

Απάντηση: Η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν ικανοποιητικό. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον αρχικό μας στόχο που ήταν η νίκη. Είχαμε μέτρια απόδοση και κάναμε αβίαστα λάθη. Μπορούσαμε να κερδίσουμε αφού και με την μέτρια απόδοση μας, πολλά κρίθηκαν στον πόντο.

Ερώτηση: Η πορεία του ΑΟΚ σας ικανοποιεί; Θα μπορούσατε να πετύχετε κάτι παραπάνω;

Απάντηση: Είναι αρκετά ικανοποιητική η πορεία μας αν εξαιρέσουμε το ματς με την Ελπίδα που δεν δώσαμε το 100% και ακόμη την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στη Λάρισα.  Κοιτάμε μπροστά, δουλεύουμε σκληρά και βλέπουμε πως θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Ερώτηση: Αλλάζει το πρόσωπο της ομάδας όταν βγαίνει έξω από το «Αλεξάνδρα Δήμογλου»;

Απάντηση: Αυτό έχει δείξει μέχρι τώρα  η πορεία μας. Παίζουμε καλύτερα εντός έδρας. Δεν ξέρω που οφείλεται το ότι εκτός έδρας έχουμε κάνει δυο ήττες στα τρία παιχνίδια που δώσαμε. Ισως να είναι η ταλαιπωρία με τα  ταξίδια, ίσως υπάρχουν άλλοι λόγοι.

Ερώτηση: Τώρα ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι με την Σταυρούπολη.

Απάντηση: Κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Δεν πρέπει να μας επηρεάσει η  ήττα από τον Φιλαθλητικό. Δεν μου αρέσει να χαρακτηρίζω κάποια ομάδα καλή η κακή.  Θα πάμε για κερδίσουμε. Να δώσουμε το 100% στη Θεσσαλονίκη. Από εκεί και πέρα θα παίξουμε το Βόλει που ξέρουμε και ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Ερώτηση: Πέρσι ήσουν στη Νίκη Αλεξανδρούπολης, φέτος ήρθες στον ΑΟΚ. Αν κάνουμε μια σύγκριση ανάμεσα στις δυο ομάδες, τι μπορούμε να πούμε.

Απάντηση: Στη Νίκη ο στόχος ήταν όσο πιο ψηλά φτάσουμε. Το ίδιο και στον ΑΟΚ φέτος. Διαφορετικά τα ρόστερ των δυο ομάδων. Δεν μπορώ να τα συγκρίνω. Στην Καβάλα είμαι πολύ ευχαριστημένη. Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιο κλίμα σε άλλη ομάδα.  Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ηλικιακά είμαστε πολύ κοντά η μια στην άλλη. Γενικά τα πάμε πολύ καλά.

Ερώτηση: Που μπορεί να φτάσει ο φετινός ΑΟΚ;

Απάντηση: Βασικός στόχος είναι η παραμονή. Τα κεφάλια μέσα. Θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε πολύ καλά. Ο χρόνος θα δείξει.

 

Διαβάστε επίσης