• 7 Μαΐου 2024,

Βροχές – καταιγίδες part ii (με το νοτιά στανταράκι !)

 Βροχές – καταιγίδες part ii (με το νοτιά στανταράκι !)

Ξεκίνησε χθeς Τετάρτη και συνεχίζεται και σήμερα Πέμπτη το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας με περισσότερες βροχές , λιγότερες καταιγίδες και το νοτιά στανταράκι.

Σε όλα τα χαμηλά βαρομετρικά που έχουν επισκεφτεί μέχρι σήμερα την χώρα μας ο νοτιάς είναι ο βασικός και μόνιμος παράγοντας που κρατάει τις θερμοκρασίες σε Φθινπωρινές συνθήκες.

Το γνωρίζαμε ότι και φέτος θα έχουμε περισσότερες βροχές και απλά αναμένουμε το ξέσπασμα του χειμώνα που θα συνοδευτεί σίγουρα και με χαμηλές θερμοκρασίες εκεί κοντά στο 0.

Γενάρης – Φλεβάρης οι πιο επικίνδυνοι μήνες για την επέλαση του  σύντομου έστω χειμώνα γιατί αυτό που ζούμε μέχρι σήμερα δεν είναι χειμώνας.

Είναι σίγουρα κάτι άλλο και σίγουρα όχι χειμώνας.

 

Η επιτυχία του καθημερινού σήριαλ του Αντ1 “ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ” οφείλεται σίγουρα στην επιλογή των ηθοποιών που είναι όλοι νέοι , ωραίοι και ταλαντούχοι , στο σενάριο του σήριαλ  που εξελίσσεται μεσά σε ένα κλίμα ίντριγκας και τέλος στην παραγωγή που είναι ακριβή και αυτό το εισπράττει ο τηλεθεατής.

Οι ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ και το ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ είναι σήμερα οι δύο μεγαλύτεροι αντίπαλοι του NETFLIX που ήρθε και μονοπώλησε το τηλεοπτικό μας ενδιαφέρον αφού μας προσφέρει στην κυριολεξία στο πιάτο ταινίες για όλα τα γούστα.

 

Λει­τουρ­γεί α­πό σή­με­ρα, στο πλαί­σιο ε­φαρ­μο­γής του α­ντι­κα­πνι­στι­κού νό­μου η τη­λε­φω­νι­κή γραμ­μή (1142) ε­νη­μέ­ρω­σης και υ­πο­στή­ρι­ξης για τους πο­λί­τες.

Κα­λώ­ντας στο 1142, κά­ποιος μπο­ρεί να ε­νη­με­ρω­θεί για το τι προ­βλέ­πει η νο­μο­θε­σί­α για την α­πα­γό­ρευ­ση του κα­πνί­σμα­τος, να ζη­τή­σει βο­ή­θεια για τη δια­κο­πή του κα­πνί­σμα­τος, κα­θώς και να α­να­φέ­ρει πα­ρα­βά­σεις της σχε­τι­κής νο­μο­θε­σί­ας, που υ­πέ­πε­σαν στην α­ντί­λη­ψή τους.

Καταλαβαίνετε ότι το 1142 θα είναι η γραμμή της ρουφιανιάς αφού σε αυτό το νούμερο θα μπορείς να καρφώνεις τα μαγαζιά στα οποία δεν εφαρμόζεται η νομοθεσία.

Και στην Καβάλα θα καταλάβουμε το επόμενο διάστημα ότι έχουν σοβαρέψει αρκετά τα πράγματα όσο αφορά την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ Θεσ/νίκης ΚΟΚΕ βασιλιάς της ΚΟΚΑΣ σύμφωνα με το ρεπορτάζ με πεδίο δράσης σε  Μάλαγα Σεβίλη και Γρανάδα.

Είκοσι περίπου συλλήψεις γίνανε και μέσα σε αυτούς τους είκοσι ήταν και ο ΚΟΚΕ που φαίνεται ότι έχει μπλέξει για τα καλά και το θέμα είναι πως θα ξεμπλέξει.

 

Και φέτος για την περίοδο των εορτών υπάρχουν πάρα πολλές προτάσεις για τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που είναι και έξπυνες και οικονομικές.

Μία απο αυτές μας προτρέπει αντί για μπάλες και στολίφα να στολίσουμε το δέντρο μας με φέτες από πορτοκάλι και στην κορυφή να βάλουμε , γιατί όχι , μία μπανάνα !

Και έξυπνο και οικονομικό.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης