Pre Game με την Κωνσταντίνα Δασκάλου του ΑΟΚ

 Pre Game με την Κωνσταντίνα Δασκάλου του ΑΟΚ

Στο Proininews μίλησε η Κωνσταντίνα Δασκάλου για το αυριανό παιχνίδι του ΑΟΚ στη Λάρισα αλλά και για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα Α2 γυναικών του Βόλεϊ.

Η 21χρονη παίκτρια  ήρθε το καλοκαίρι στον ΑΟΚ από τον ΓΣ Δράμας ενώ πριν αγωνίστηκε σε ομάδες των Ιωαννίνων όπου είναι και η πόλη καταγωγής της.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Πως ήταν το παιχνίδι με τον Ασκληπιό; Πόσο δυσκολευτήκατε;

Ήταν καλό παιχνίδι. Παίξαμε αρκετά καλά. Στο τρίτο σετ σβήσαμε τις μηχανές και το χάσαμε. Χαλαρώσαμε σε μεγάλο βαθμό. Στη συνέχεια όμως πήραμε το τέταρτο και όλα τελειώσανε. Σε γενικές γραμμές θεωρήσαμε μάλλον εύκολη την αναμέτρηση. Μέτρησε το γεγονός ότι μπήκαμε δυναμικά και φτάσαμε δίκαια στη νίκη.

Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Είναι στη φιλοσοφία μας και το πιο εύκολο ματς να δίνουμε την απαραίτητη προσοχή. Είναι ξεκάθαρο το πώς θα παίξουμε εμείς. Από μας εξαρτάται η κάθε νίκη η κάθε ήττα.

Ερώτηση: Ποια είναι η άποψη σου για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας;

Απάντηση: Η νίκη με τον Ασκληπιό μας σταθεροποιεί στην πρώτη εξάδα. Αυτή τη στιγμή είμαστε καλά στη βαθμολογία. Μέχρι στιγμής πηγαίνουμε αρκετά καλά. Απλά είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Σε κάποια παιχνίδια μπορούσαμε να πάμε καλύτερα αλλά είχαμε απουσίες. Χάσαμε παιχνίδια που μπορούσαμε να πάρουμε το κάτι παραπάνω.

Ερώτηση: Πόσο θα επηρεάσει η φυγή της Αμερικανίδας στο σύνολο της ομάδας;

Απάντηση: Σίγουρα επηρεάζει αλλά τα καταφέρνουμε και χωρίς την Αμερικανίδα. Είμαστε δεμένη ομάδα και το γεγονός ότι έφυγε μια παίκτρια δεν μπορούμε να πούμε σε καμία περίπτωση ότι είναι και καταστροφή.

Ερώτηση: Αύριο με την ΕΑ Λαρίσης. Κρύβει δυσκολίες η αναμέτρηση;

Απάντηση: Σίγουρα είναι στα μέτρα μας. Φυσικά κρύβει και δυσκολίες αλλά θεωρώ ότι εξαρτάται από εμάς. Αν παίξουμε καλά σίγουρα θα έχουμε και το κατάλληλο αποτέλεσμα. Απ` ότι ξέρω η Λάρισα είναι μια ομάδα που κυνηγάει την άνοδο.

Δεν ξέρω αν έχει με μας τους ίδιους στόχους. Θεωρώ ότι το παιχνίδι το θέλουμε και οι δυο ομάδες.

Ερώτηση: Από τη Δράμα στην Καβάλα ενώ έχεις μεγαλώσει στα Γιάννινα

Απάντηση: Περνάω πολύ ωραία στην Καβάλα. Έχω κάνει τον κύκλο μου, έχω τις φιλίες μου. Με τα κορίτσια της ομάδας έχουμε πολύ καλό δέσιμο. Περνάμε γενικά πολύ καλά.

 

 

 

Διαβάστε επίσης