Πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί …

 Πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί …

Τις τελευταίες ημέρες του Ιούλη θα μιλήσουν και οι μουγγοί από την ζέστη που θα κάνει αφού για σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη η πρόβλεψη του ΜΕΤΕΟ είναι εδώ για την Καβάλα οι 39 βαθμοί !!!

39 βαθμούς εδώ στην Καβάλα δεν έκανε κανένα καλοκαίρι μέχρι τώρα και μας κάνει εντύπωση που υπάρχει αυτή η πρόβλεψη.

Το έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές και θα το ξαναγράψουμε άλλη μία και σήμερα ότι η ανώτερη θερμοκρασία εδώ στην Καβάλα είναι οι 36 βαθμοί.

Ποτέ το θερμόμετρο δεν πήγε πιο πάνω.

Θεωρώ ότι οι 39 βαθμοί είναι μία υπερβολική πρόβλεψη.

 

Οι επιδημιολόγοι μας ενημερώνουν ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων τα πρώτα εμβόλια για τον Covid- 19 θα κυκλοφορήσουν, για τις ευπαθείς ομάδες, λίγο πριν το καλοκαίρι του 2021 και σημειώνουν με νόημα ότι θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον Covid- 19.

Και αν εμείς είμαστε διατεθειμένοι να μπούμε σε αυτή την διαδικασία και να μάθουμε να ζούμε με τον Covid -19 o τουρισμός μπορεί να επιβιώσει υπό αυτές τις συνθήκες ;

Ήδη έχουμε πετάξει ένα καλοκαίρι και έχουμε αρχίσει να ανησυχούμε για το επόμενο.

Δεύτερο χαμένο καλοκαίρι δεν σηκώνει και ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα μας βγάλει οριστικά εκτός πορείας.

Σίγουρα η ελληνική οικονομία δεν σηκώνει νέο lockdown και το ελληνικό καλοκαίρι δεν σηκώνει άλλα περιοριστικά μέτρα και προϋποθέσεις για την  εισόδο στην χώρα.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κρατάμε εκτός χώρας τους χιλιάδες Βαλκάνιους τουρίστες που θέλουν να έρθουν για διακοπές στην Καβάλα.

 

Η λύση συνεργασίας του ΑΟΚ με τον Παύλο Δερμιτζάκη με πρωτοβουλία του δεύτερου αποτελεί την αφορμή για έναν νέο ξεκίνημα του ΑΟΚ που συνεχίζει να κοιτάει ψηλά.

Η προσπάθεια συνεχίζεται και οι άνθρωποι που κρατάνε τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους είναι αποφασισμένοι να οδηγήσουν τον ΑΟΚ σε νέες επιτυχίες.

Αναρωτιέμαι το κλείσιμο του κεντρικού δρόμου της Νέας Περάμου φέτος το καλοκαίρι που οι τουρίστες είναι πολύ λιγότεροι είναι απαραίτητο ;

Μήπως ο Δήμος Παγγαίου πρέπει να το ξανασκεφτεί;

 

Καλημέρα και

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης