• 25 Απριλίου 2024,

Πριν το Πάσχα η επόμενη διανομή τροφίμων από το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο

 Πριν το Πάσχα η επόμενη διανομή τροφίμων από το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο

Πριν τη χθεσινή και μεσημβρινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας συνεδρίασε στο δημαρχείο η διαπαραταξιακή επιτροπή του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου. Αρχικά έκανε απολογισμό της διανομής προ των Χριστουγέννων, στη συνέχεια προγραμμάτισε την επόμενη διανομή. Αυτή θα γίνει πριν το Πάσχα. Θα περιλαμβάνει μεγάλη ποσότητα ειδών και τροφίμων.

Όπως άλλωστε κι αυτή στο τέλος του 2019. Θα επιδιωχθεί επίσης να αυξηθούν οι δικαιούχοι μέσω πρόσκλησης σε όσους ενδιαφέρονται και έχουν τις προϋποθέσεις να καταθέσουν σχετικές αιτήσεις και δικαιολογητικά.

Με την αποχώρηση της επιτροπής έλαβε θέση η Οικονομική Επιτροπή με τα μέλη της. Τη συνεδρίαση παρακολούθησαν πάλι αρκετοί υπηρεσιακοί παράγοντες αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μπάμπης Δράκος.

Ο κ. Κουνάκος προανήγγειλε την αποχώρηση του από την επιτροπή λέγοντας ότι η συμμετοχή του στη χθεσινή συνεδρίαση ήταν η τελευταία. Έκτακτο θέμα αποφασίστηκε ο ανάδοχος έργου στο φρούριο, ειδικότερα της αποκατάστασης φέροντος οργανισμού του κοιτώνα των αξιωματικών. Εγκρίθηκε ομόφωνα και η πρώτη αναμόρφωση του νέου προϋπολογισμού. Θέμα που συζητήθηκε αναλυτικά αλλά αποδείχθηκε τυπικό. Με αυτήν την ευκαιρία ο κ. Κουνάκος ρώτησε πάλι για θέματα της Δημωφέλειας.

Η τοπική εταιρία Δομή Ανάπτυξης ΙΚΕ είναι ο ανάδοχος που θα παρέχει υπηρεσίες στο Δήμο για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Cherish. Εγκρίθηκε μικρής σημασίας τροποποίηση της σύμβασης για την υλοποίηση του ΣΒΑΚ (σχέδιο βιώσιμης αστικής ανάπτυξης) σε σχέση με τις προθεσμίες και την καταβολή της αμοιβής της εταιρίας. Lever.

Διαβάστε επίσης