• 19 Μαΐου 2024,

Προχωράνε γρήγορα τα έργα στον Άγιο Νικόλαο

 Προχωράνε γρήγορα τα έργα στον Άγιο Νικόλαο

Μετά το χουνέρι της “Avgis”  και τα χιόνια που δεν ήρθανε ποτέ ποιος να τους εμπιστευθεί τους μετεωρολόγους για τη νέα κακοκαιρία Fast track  που προβλέπουν το Σαββατοκύριακο με επίκεντρο και πάλι την Αττική ;

Πανικοβάλανε τον κόσμο χωρίς λόγο όπως αποδείχθηκε με το φαινόμενο “Avgi” που ήταν ένα φυσιολογικό για την εποχή καιρικό σύστημα.

Οι κάτοικοι των περιοχών στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας μόνο χιονοπέδιλα που δεν αγοράσανε λόγω της επέλασης του χιονιά που θα έφερνε μαζί της η “Avgi”.

Γεμίσανε τις αυλές τους με σακιά αλάτι  που τους πρόσφερε απλόχερα ο Δήμος τους και τώρα δεν ξέρουν τι να τα κάνουν.

 

Με απολογιστική διάθεση οι περισσότεροι μετεωρολόγοι μετά το φιάσκο της “Avgis” αναγνωρίσανε την αστοχία τους αλλά ρίξανε το μεγαλύτερο βάρος της ευθύνης στους μετεωρολογικούς σταθμούς που χρειάζονται ανανέωση αφού οι πληροφορίες που τους δίνουν δεν   τους βοηθούνε  και πολύ.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να μην έχουν την εμπειρία να αποκωδικοποιούν σωστά τις πληροφορίες που έχουν στα χέρια τους αλλά αυτό δεν το είπε κανείς τους.

 

Οι εργασίες στον Άγιο Νικόλαο για την δημιουργία ενός ανοιχτού εμπορικού  Mall  έχουν προχωρήσει στην καρδιά της συνοικίας και γίνονται με γοργό ρυθμό.

Για τον λόγο αυτά και αρκετές επιχειρήσεις κυρίως εστίασης είναι κλειστές αυτή την περίοδο.

 

Δηλαδή ρε παιδιά πως είναι δυνατόν με την αλλαγή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη να έχει ξεκινήσει και το ξήλωμα της Greek Mafia ;

Έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας ο νέος Υπουργός ;

Σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε στο διαδίκτυο οι συλλήψεις για συμμετοχή στην εγκληματική αυτή οργάνωση είναι διαδοχικές.

 

Στην αγορά ενός οικοπέδου 12 στρεμμάτων  με θέα προς την θάλασσα προχώρησε η Δέσποινα Βανδή με τον καλό της τον Βασίλη τον Μπισμπίκη.

Το οικόπεδο βρίσκεται στο Ρέθυμνο και μελλοντικά  εκεί θα χτιστεί το ησυχαστήριο τους.

Καταλαβαίνετε ότι αυτή η από κοινού αγορά σοβαρεύει πολύ την σχέση τους και είναι πολύ πιθανό να γίνει και το επόμενο βήμα.

 

Στην διάρκεια ρεπορτάζ με πλάνα από το χωριό Βίλια  Αττικής που βρέθηκαν τα κανάλια λόγω της “Avgis” και λόγω της χιονόπτωσης  είδαμε και  ένα κατάστημα εστίασης το οποίο αν και τέλη Γενάρη ήταν έτοιμο για ρεβεγιόν Χριστουγέννων.

Σε όλα τα περβάζια του καταστήματος υπήρχαν λαμπιόνια και στην είσοδο ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο που σε γυρνούσε δύο μήνες πίσω.

‘Η ξεχάσανε να ξεστολίσουν ή δεν ξεστολίζουν ποτέ και είναι έτσι όλο τον χρόνο.

 

Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί ο απεγκλωβισμός τριών ανδρών οι οποίοι αποκλείστηκαν στην Πάρνηθα. Οι τρεις, αγνόησαν τις οδηγίες των αρχών και την απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω της κακοκαιρίας στην συγκεκριμένη περιοχή και έμειναν στα χιόνια με το αυτοκίνητό τους.

Όταν μάλιστα άνθρωποι της ΕΜΑΚ έφτασαν στο σημείο και τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν με τα πόδια για να επιστρέψουν έλαβαν αρνητική απάντηση !

Ζητήσανε παρακαλώ ελικόπτερο για να τους κατεβάσει κάτω.

Πάλι καλά που δεν ζήτησαν το Air Force One.

Δηλαδή είναι να τρελαίνεσαι με το θράσος ορισμένων ανθρώπων.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης