• 21 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Προεκλογική δραστηριότητα της Αναστασίας Ιωσηφίδου και των υποψήφιων του συνδυασμού της

 Προεκλογική δραστηριότητα της Αναστασίας Ιωσηφίδου και των υποψήφιων του συνδυασμού της

Με επισκέψεις  στις δημοτικές κοινότητες  Κρηνίδων  και Ζυγού συνεχίσθηκε το πρόγραμμα της υποψήφιας δημάρχου Καβάλας Αναστασίας Ιωσηφίδου.

Την  Τετάρτη  αφού πρώτα επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά των Κρηνίδων και συνομίλησε με καταναλωτές και παραγωγούς, ακολούθως συνοδευόμενη από υποψηφίους της περιόδευσε στην αγορά της πρωτεύουσας του πρώην δήμου Φιλίππων και άκουσε με πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον όσα τις επεσήμαναν καταστηματάρχες και κάτοικοι της πόλης.

Με την σειρά της ανέλυσε σε αυτούς το πρόγραμμα της παράταξης ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, το οποίο σκοπό έχει να αλλάξει πλήρως την σημερινή εικόνα και να αποκαταστήσει τις παραλείψεις των προηγούμενων διοικήσεων, οι οποίες έχουν απογοητεύσει τους δημότες που κατοικούν στην ιστορική αυτή πόλη του δήμου μας.

Το πρωί της Πέμπτης η κα Ιωσηφίδου επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, όπου και είχε συνάντηση με τον επικεφαλής της Ταξίαρχο Ιωάννη Καραμανλή, ο οποίος την ενημέρωσε για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον τομέα αρμοδιότητας του και σχετίζονται με την λειτουργία της πόλης και  την ασφάλεια των πολιτών.

Η ίδια επεσήμανε στον Αστυνομικό Διευθυντή ότι προσβλέπει σε μία στενότερη και δημιουργική συνεργασία του Δήμου με την Αστυνομία προκειμένου να αντιμετωπιστούν χρονίζοντα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες μας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας  η κα Ιωσηφίδου με την ομάδα της, περιόδευσε την κοινότητα του Ζυγού όπου έτυχε θερμής υποδοχής από κατοίκους  που την ανέμεναν μαζί με τους τοπικούς υποψηφίους του συνδυασμού.  Εμφανώς συγκινημένη τους ευχαρίστησε για την υποδοχή και υποσχέθηκε πως θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να σταθεί αντάξια της εμπιστοσύνης τους.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης