• 18 Μαΐου 2024,

Προετοιμάζονται οι εθελοντές αιμοδότες για τη λαμπαδηδρομία

 Προετοιμάζονται οι εθελοντές αιμοδότες για τη λαμπαδηδρομία

Για μία ακόμη χρονιά θα συνεργαστούν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Βαρβάρας & Πεντακοσίων προετοιμάζοντας την καθιερωμένη λαμπαδηδρομία και την έλευση της φλόγας της αιμοδοσίας. Φέτος, επιπλέον συνεργασία θα υπάρξει και με αρκετούς ακόμη φορείς, όπως μας ενημέρωσε ραδιοφωνικά ο Γιάννη Παπαζωγράφος. Η φετινή λαμπαδηδρομία που θα καταλήξει στην πλατεία Ελευθερίας, όπου προγραμματίζεται μια μεγάλη εκδήλωση, θα υλοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με το δήμο Καβάλας τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου. Η λαμπαδηδρομία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών βρίσκεται σε επαφή με αρκετούς φορείς, προετοιμάζοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος έχει καταθέσει έντυπη πρόταση συνεργασίας στο Δικηγορικό Σύλλογο, η οποία έγινε αποδεκτή κι έτσι δημιουργήθηκε εθελοντική αιμοδοτική ομάδα. Μάλιστα, αυτή είναι η 14η κατά σειρά παρόμοια ομάδα που δημιουργήθηκε βάσει υπογεγραμμένου εντύπου συνεργασίας προκειμένου κάθε πλευρά να γνωρίζει επακριβώς τα δικαιώματα και της υποχρεώσεις της.

Προσφάτως ολοκληρώθηκε η διαδικασία μετακομίσεως του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών στο νέο του γραφείο, επί της οδού Τσολάκη 23, το οποίο είναι πιο ευρύχωρο κι όπου συστεγάζεται με το Σύλλογο Τριτέκνων. Διόλου εύκολη πάντως δεν ήταν η μεταφορά εν τω μέσω του καλοκαιριού και με δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Διαβάστε επίσης