• 22 Μαΐου 2024,

Προετοιμασία για μια ασφαλή χρονιά στις παραλίες της Καβάλας

 Προετοιμασία για μια ασφαλή χρονιά στις παραλίες της Καβάλας

H εταιρεία IN ACTION που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια σε υπηρεσίες ναυαγοσωστικής στη Καβάλα, την Μαγνησία, την Κέρκυρα, την Αττική και τη Λάρισα υποδέχεται τη θερινή περίοδο στις δημοφιλέστερες παραλίες της χώρας και προετοιμάζει τους μαθητές της και υποψήφιους ναυαγοσώστες για μία ασφαλή χρονιά για όλους μέσα και έξω από τη θάλασσα και την πισίνα.

Η παρουσία του ναυαγοσώστη είναι πλέον απαραίτητη στις ελληνικές ακτές, όχι μόνο επειδή σώζουν χιλιάδες ανθρώπινες ζωές κάθε χρόνο, αλλά και επειδή δημιουργούν μία κουλτούρα ασφάλειας στο νερό. Στην IN ACTION τη μεγαλύτερη Ακαδημία Ναυαγοσωστικής στην Ελλάδα, δημιουργούμε τους επαγγελματίες της επόμενης γενιάς.

Με σύγχρονα εργαλεία, ολοκληρωμένη εκπαίδευση και υπευθυνότητα δεκάδες ναυαγοσώστες αποκαθίστανται επαγγελματικά κάθε χρόνο σε πολλές περιοχές της χώρας μας. Αποδεικνύουμε ότι ο ναυαγοσώστης δεν είναι απλώς μία καλοκαιρινή δουλειά.

Είναι ένα κάλεσμα αφοσίωσης, ένα κάλεσμα συνεχούς επαγρύπνησης και βελτίωσης δεξιοτήτων για την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Η IN ACTION καλεί τους υποψήφιους ναυαγοσώστες να δηλώσουν τώρα
συμμετοχή στα νέα τμήματα Ναυαγοσώστη Ακτής και Πισίνας, τα οποία ξεκινούν κάθε εβδομάδα στο Βόλο.

Καταρτισμένοι εκπαιδευτές βγάζουν τους καλύτερους επαγγελματίες του μέλλοντος με άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τώρα στα τηλέφωνα: 6906237296, και στο email: lifeguards.inactionike@gmail.com.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης