• 25 Απριλίου 2024,

Προετοιμάζεται για το συνέδριο η ΟΝΝΕΔ Καβάλας

 Προετοιμάζεται για το συνέδριο η ΟΝΝΕΔ Καβάλας

Σε προσυνεδριακές διαδικασίες βρίσκεται η ΟΝΝΕΔ Καβάλας. Η κεντρική οργάνωση νεολαίας του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιεί τακτικό συνέδριο στην Αθήνα 4 με 6 Οκτωβρίου.

Το βασικότερο θέμα της συνεδριακής διαδικασίας είναι η εκλογή νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ.  Εν τω μεταξύ μεσολαβεί διαδικασία για την οριστικοποίηση καταλόγου συνέδρων που προκύπτει μέσα από συλλογή υπογραφών με ηλεκτρονικό τρόπο. Δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί πόσοι θα είναι οι εκπρόσωποι της Καβάλας στο συνέδριο.

Λέγεται ότι θα είναι περίπου 10. Ενδιαφέρον δείχνουν οι επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ Καβάλας αλλά και εκπρόσωποι της οργάνωσης που συμμετέχουν στην κεντρική διοίκηση της νεολαίας. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γίνει συγκεκριμένα γνωστό ποιοι θα είναι οι καβαλιώτες σύνεδροι τόσο μεμονωμένοι όσο και ως εκπρόσωποι της τοπικής ΟΝΝΕΔ.

Θυμίζουμε ότι αυτή την περίοδο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Καβάλας είναι ο Χρήστος Μιχαλίτσης (φωτογραφία). Μέλη της ΟΝΝΕΔ και άρα σύνεδροι μπορούν να είναι άνδρες και γυναίκες από 15 έως 32 ετών.

Διαβάστε επίσης