Πρόγραμμα αναβάσεων Ορειβατικού Συλλόγου και δραστηριότητα άλλων συλλόγων

 Πρόγραμμα αναβάσεων Ορειβατικού Συλλόγου και δραστηριότητα άλλων συλλόγων

*Πολιτιστικός σύλλογος Βύρωνα «Η Μεταμόρφωση»: Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Συλλόγου, με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ώρα 7:30 το απόγευμα οργανώνουμε ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ στο χώρο του 2ου Λυκείου Καβάλας. Είσοδος ελεύθερη. Για τη σωστή διοργάνωση χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας, για την μεταφορά και διάταξη των καθισμάτων από το εσωτερικό του σχολείου ή ότι άλλο απαιτηθεί. Όσοι θέλετε να μας βοηθήσετε να περάσουμε εμείς και τα παιδιά μας όσο το δυνατόν καλύτερα, παρακαλώ δηλώστε εθελοντές στο inbox της σελίδας ή και στα σχόλια. Συγκέντρωση στο χώρο της εκδήλωσης στις 10/9 και ώρα 5:30 το απόγευμα. Σας περιμένουμε με χαρά!

*Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης Καλαμίτσας: Ο Σύλλογος μας αφού πλέον έχει φέρει εις πέρας τη διοργάνωση της 1ης Διήμερης Εκδήλωσης “Χρώματα και Αρώματα” ευχαριστεί πρωτίστως όλο κι τον κόσμο που αγκάλιασε αυτή την εκδήλωση και τη στήριξε με τη μεγάλη παρουσία του τόσο τη πρώτη μέρα όσο και τη δεύτερη και δεσμεύεται ότι του χρόνου θα είναι ακόμη πιο έτοιμος και δημιουργικός. Ξεχωριστές ευχαριστίες δίνουμε στον Δήμο Καβάλας και στον Δήμαρχο Καβάλας κ.Θεόδωρο Μουριάδη, στην Τροχαία Καβάλας, στην Δημοτική Αστυνομία για την άριστη συνεργασία και πολύτιμη βοήθεια τους και σε όλους τους εθελοντές μας ,στον Σύλλογο Εφέδρων Καταδρομών Μέγας Αλέξανδρος, στον Ερυθρό Σταύρο που χωρίς τη βοήθεια τους δε θα μπορούσαμε να σηκώσουμε το βάρος μιας τέτοιας εκδήλωσης. Επίσης ευχαριστούμε τη Λέσχη Ποντίων Καβάλας που μας τίμησε με την παρουσία του χορευτικού τμήματος, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους ΔΑΤΟΥ,ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ και ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ για τη προμήθεια τους με απαραίτητα υλικά για την διεκπεραίωση της εκδήλωσης μας όπως επίσης και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Άγιος Λουκάς, Άγιος Κωνσταντίνος, Αγία Παρασκευή, Περιγιαλίου, Ποταμουδίων, Χωράφας, Πεντακοσίων, τον Χ.Ο. Καβαλας, το Κ.Ε.Λ Νεάπολης για τη τιμή που μας έκαναν με τη παρουσία τους στην εκδήλωση μας. Ευχαριστούμε το μέλος του Συλλόγου μας και δασκάλα μας κ. Σούζη Νεστορίδου και τα παιδιά μας από το παιδικό τμήμα Ζούμπα, το μέλος μας Ιορδάνη Καλαϊτζίδη, τα μέλη μας Νίτσα Καρποζήλου και Μαρία Μαυρομάτη, την Art Attack,την Κάλυ Στασινού με το χορευτικό της τμήμα, το Ζαχαροπλαστείο Butter’n Fly,τον Αθλητικό Σύλλογο Ταεκβοντό Καβάλας, το κουκλοθέατρο ΝΙΚΤΙΚ, τα ISON φροντιστήρια Κηπούπολης, τη Wish Wheel Win και το Μουσικό Ωδείο Νεάπολης για την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις.  Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας αλλά και στους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της περιοχής μας που ήταν δίπλα μας και αγκάλιασαν τη προσπάθεια μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με πολλά Χρώματα και Αρώματα. Όσον αφορά την αγορά ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ αυτή τη στιγμή έχει συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό αλλά όχι αυτό που χρειάζεται. Ο Σύλλογος μας είναι ένα ανοιχτός σε κάθε πιθανή δωρεά για αυτό τον σκοπό. Ανακοινώσεις σχετικά με τους δωρητές θα γίνουν μόλις συμπληρωθεί το ποσό. Μετά τιμής το Δ.Σ του Συλλόγου.

*Στις 20 Σεπτέμβρη προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιμεναρίων “Το Κάστρο” σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γ. Ν. Καβάλας και με το Κ. Υγείας Πρίνου. Στο αγροτικό Ιατρείο Λιμεναρίων στις 9πμ-1μμ. (απέναντι από την αστυνομία)

* Από την προηγούμενη εβδομάδα ο Σύλλογος ΠΝΟΗ είναι κα πάλι ανοικτός μετά από ολιγοήμερη ξεκούραση των μελών και των εθελοντών της.

*Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933: Φθινοπωρινό Πρόγραμμα Αναβάσεων 2022. 10-11 Σεπτεμβρίου 2022 Παγγαίο. Ανάβαση από Μεσορόπη. Διανυκτέρευση στο καταφύγιο. Υπεύθυνος: Αβράμογλου Μπάμπης. 17-18 Σεπτεμβρίου 2022. Μετέωρα. Συμμετοχή στην Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση. Διανυκτέρευση σε αντίσκηνα

Υπεύθυνος: Διοικητικό συμβούλιο. 1-2 Οκτωβρίου 2022. Πιρίν (Βουλγαρία). Ανάβαση στην κορυφή Καμενίτσα. Διανυκτέρευση σε καταφύγιο. Υπεύθυνη: Φετά Φωτεινή. 15-16 Οκτωβρίου 2022. Ροδόπη. Πεζοπορία στην περιοχή του Γεντί Μπορούν. Διανυκτέρευση σε αντίσκηνα. Υπεύθυνος: Δασκαλούδης Θανάσης. 28-30 Οκτωβρίου 2022. Τζουμέρκα

Ανάβαση στις κορυφές Πλάκα και Καταφίδι. Διανυκτέρευση σε καταφύγιο. Υπεύθυνος: Γκίκας Γιάννης. 13 Νοεμβρίου 2022. Όρη Βροντούς. Πεζοπορία στα γεφύρια της περιοχής του Αχλαδοχωρίου. Υπεύθυνος: Παπαποστόλου Θεόδωρος. 27 Νοεμβρίου 2022. Όρη Λεκάνης. Ανάβαση από Πλαταμώνα στην κορυφή Τσαλ Νταγ. Υπεύθυνος: Αβράμογλου Μπάμπης. 4 Δεκεμβρίου 2022. Σύμβολο Όρος. Πεζοπορία από το Παληό στην Ηρακλείστα

Υπεύθυνος: Λυμπερίδης Αλέξανδρος. 17-18 Δεκεμβρίου 2022. Παγγαίο. Ανάβαση από Παλιά Αυλή. Διανυκτέρευση σε καταφύγιο. Υπεύθυνος: Κυριλλίδης Βασίλης.

*Σύλλογος κατοίκων Νεάπολης: Μαθήματα φωτογραφίας. Αφορούν άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται για την φωτογραφία. Με όποιο φωτογραφικό μέσο διαθέτει ο καθένας, κινητό ή φωτογραφική μηχανή compact, mirrorles, Dslr, είναι δεκτός. Το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη για την φωτογραφία και διάθεση για δημιουργία. Τα μαθήματα των τεχνικών της μηχανής, του κάδρου και της επεξεργασίας είναι απλά και κατανοητά για όλους. Το σίγουρο αποτέλεσμα εγγυάται η 30χρονη εμπειρία σε μαθήματα φωτογραφίας.

Στο τέλος των μαθημάτων δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης. Πρώτη συνάντηση την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 για να γνωριστούμε και να συζητήσουμε, στον χώρο του Συλλόγου κατοίκων Νεάπολης Καβάλας Τραπεζούντας 54 (λίγο πιο κάτω από το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής). Τρόποι εγγραφής στα μαθήματα: messenger: George Chasparis. email: ghgkasper@yahoo.gr. ή στο τηλέφωνο: 6947127821. Περιορισμένες συμμετοχές λόγω αποστάσεων μεταξύ των καθισμάτων.

* Η Θρακική Εστία Καβάλας θα τιμήσει το Γενέθλιον της Θεοτόκου και την μνήμη της Παναγίας της Σηλυβριανής στις 07/09 και 08/09/2022 στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Καβάλας.

*Λέσχη Ποντίων Καβάλας: Θερμά συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κηπούπολης – Καλαμίτσας για το υπέροχο Διήμερο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων “Χρώματα και Αρώματα” 26-8/ 27-8-2022. Σας ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση και την φιλοξενία και σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο σας!

*Φυσιολατρικός Όμιλος Καβάλας: Η νέα Φυσιολατρική χρονιά, όπως είναι καθιερωμένο, ξεκινά με τις εκδηλώσεις στο εκκλησάκι της Αγίας Σοφίας 16-17Σεπτεμβρίου και με πολλές δράσεις!!!

* Ο Σύλλογος Εβριτών Νομού Καβάλας «Ο Έβρος» με χορευτικό τμήμα ενηλίκων, στα πλαίσια των καλοκαιρινών μας εκδηλώσεων 2022, συμμετέχει σε Φεστιβάλ που πραγματοποιείται στην Νήσο Σίφνο από μία (1) έως πέντε (5) Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης